Saturday, September 10, 2011

Adam Mukhriz turns 5 Years ;-)

cool 10 September 2011 .. My hero turns 5th years today ... Event yg dirancang last minit ... 3 days before his Birthday ... Me & hubby organize small events for our hero + open house sekali harung .. gambar akan diupdates later ... Aminnn plan last minit .. tapi semuanya berjalan lancar .. terima kasih family members, close frens & jiran2 yg sudi hadir datang meriahkan majlis mrgreen
arrow Hero yg makin membesar .. no matter what org luar nak kata apa bila aku puji-pujian anak sendiri nih lol ... he is addicted to games inside my smart phones, dah pandai posing, pandai beri his own komen, pandai decide apa yg dia suka ... his favourites .. suka buli + main + jaga adik aidil + monopoly channel TV 613 + tolong me membaking , dan memacam lagi ... apa pun ... Mama & Papa Always Love You Sayang wink

9 comments:

~ana~ said...

happy belated birthday adam..:)

lia said...

happy belated birthday, Adam...

owhhh ini la misi rahsia tu ek ;p

syanasaid said...

tq jemput aku ek
ikut aku nk tambah byk kali
tp kenangkan byk lg umah nk pegi aku geget jari jek la tgk menu ko tu

Sarah Syazwani said...

ehh nama syla dgn ank sdr...happy belated besday to adam semoga menjadi ank yg soleh

mama_umar_maryam said...

happy 5th bday dear!! smart boy!

z.u.h.a.s.l.i.n.d.a. said...

kak diana..sowie xdpt dtg aritu sebab hubby zue keje..sampai mlm pulak tu.. :(

happy belated besday adam mukhriz! :D

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

Happy Birthday Adam Mukhriz..
Kejap je dah bujang ye Diana..

Shamz + Fieza = Muiz said...

happy besday adam..
moga jd anak yg soleh..

Afne said...

happy belated adam. cptnya dh masuk 5 thn!