Friday, November 18, 2011

~ Pre-School Concert ~

arrow Hari nie sekolah adam ada sesi photo-shoot .. sesi bergambar satu kelas .. hari nie kira last-day ke sekolah ... tomorrow will be his Graduation & Concert Day at Hotel Prescott, Klang ... kejap jer sesi pre-school dia dah nak habis .. harus ler budak2 sekolah yg lain dah berfeeling mood cuti sekolah dah yer mrgreen .. dulu time zaman aku sekolah .. last2 minggu sekolah tue sibuk kami semua tak belajor dah .. ada jer aktiviti gotong-royong, cat sekolah, bersihkan taman sekolah, sesi tayangan movie di library, etc.. mood belajor dah ke laut dah lol.... yg bakal memeningkan aku sempena cuti sekolah yg bermula Isnin 21hb nie adalah ... cikgu sekolah dorg baru inform daycare school nie pun akan turut sama bercuti dan ditutup sepanjang cuti sekolah nie disebabkan cikgu2 semua akan pegi bekursus rolleyes.. ... alternatif lain yg sempat aku pikir adalah dengan menghantar adam & aidil at my mom house cool .. itu plan A la ... back-up plan lain tak sempat pikir lagi ..he..he.. mrgreen ... excited lebih becoz nak tgk Adam perform masa concert esok lol

4 comments:

~ana~ said...

nnti ambik gmbr bnyk2 erk kak...:)..good luck adam..perform elok2 yea...

lia said...

muka dia.... hepi bebenor kekdahnyer tu he3

zailamohamad said...

anak yang nak buat konsert, mummy yang excited habis kan;)

Ayu Jaffar said...

tak sabar ekkk nak tgk concert anak2 :)) sek yaya buat hari ahad...