Friday, December 2, 2011

Aktifkan ;-)

sengihnampakgigi setelah sekian lama beli kad membership Watson ni.. baru hari nie la aku berkesempatan nak aktifkan kad nie .. kalau tak silap harga jadi member ni RM15 .. lps dpt jer kad ni korang kena aktifkan kad membership secara online di Watson Online ... siap dpt point sebanyak 200 lagie ... bila bayar jer kad membership nie korg akan dpt booklet kuning hijau tu ... dlm tue ada voucher potongan harga utk pelbagai produk senyumkenyit.. sekarang nie pulak tengah memacam offer ada .. al-maklum ... demam jualan hujung tahun dan jualan sempena Krismas sedang hangat di sana-sini.. byk barang murah2 dan ada less .. byk penjimatan di situ menari

3 comments:

Kancilbiru said...

apa lagi...gaji pun dah masuk...hehe

mama_umar_maryam said...

blm ade lg kad nih,jrg masuk watson,guardian pon 50-50,eheh

iswatie "colours of life" said...

Sama la ngan zety. Ikut mood masuk watson n guardian