Tuesday, December 27, 2011

~ Family Vacation 2011 ~

sengihnampakgigi aminn .. aku dah masuk mula ke ofis hari nie .. (khamis & jumaat nie sambung cuti lagi menghabiskan baki cuti gantian .. kalau tak burn gitu jer cuti) .. selesai sudah Family Vacation 2011 dari Khamis 22 Dis - Isnin 26 Dis ... cuti-cuti m'sia dlm negeri .. dari Felda Ressidance > (stay 1 malam) > Sungkai Hot Spring > Cameron Highland (stay 1 malam) > Kulim (stay 2 malam) > Kepala Batas ... turun jer dari CH semua terus gerak balik Kulim .. esok harinya sempat kami buat party Steamboat .. lepas geram sebab masa kt CH tmpt nak mkn steamboat fully booked ... puas hatie makan berulang-ulang peace ... sakan bercuti nak hupdate blog memang tak sempat sgt2 .. hupdate FB pun kejap2 jer sengihnampakgigi .. thanks pada semua FIL, MIL, SIL dan semua yg telah menjayakan our family holiday kali nie .. i really had a lurvely & nice time with all of you kenyit ..insyallah next time dapat spend quality time together2 mcm nie lagi love
~ random pic yg sempat di snap ~

5 comments:

~ana~ said...

best nya g hot spring...best nya g CH....waaa...nak jugak g holiday..:)

mama_umar_maryam said...

menarik tm[pt ni diana,sonok kan cuti rmi2

Sarah Syazwani said...

nk g hot spring x pegi2 lagi..bila tah agaknyer

nifalnin... said...

bestnye bercuti...

babe, ko dah nampak kurus ar.. dagu pun dah runcing...

Jabatan Pengurusan Jurnal & Pengkalan Data said...

ana > next year plan ana ;-)

zetty > ramai2 meriah ;-)

Sarah > next year plan ler holiday ke sini ;-)

Niza > hu..hu.. Tq .segan haku ;-)