Wednesday, February 15, 2012

HERO ;-)

tepuktangan sowi tuen rumah busy giler ... ada dua report hujung tahun yg still pending untuk ku selesaikan blur.. share kejadian yg berlaku petang semalam time kt semua tempat hujan lebat .. keluar jer highway Guthrie kat simpang lampu isyarat .. ada kete sorg akak nie rosak berenti betul-betul kt tgh2 traffic light .. so hubby berenti tepi jalan offer tolong tolak kete akak nie ketepi .. dah ler kt dlm kete tue ada budak kecik .. time huby nak tolak tue ada lagi 2 orang lelaki pun turut sama tolong tolak .. tak rugi mana pun hulurkan bantuan nieh .. mana tau lain hari time kita susah .. ada insan lain baik hati akan tolong kita pulak rindu ..

ps: rambang mata aku tgk org lain yg berupdate blognya .. bestnya menari

6 comments:

shima said...

bgstu nurul..tk lah jem jln kan..sian nya akak tu dgn anak dia

~ana~ said...

sian nya akak tu...

Aini said...

Betul tuh... kita tak tahu bila turn kita pulak kan. Aini still ingat, dulu pernah gak kereta rosak and ada satu family ni yang baik hati tolong. Syukur sangat!!

Alhamdulillah, masih ramai lagi orang yang baik yang mahu membantu ;).

lia said...

betol2....

tp kami akan tlng kalau kawasan ramai org, klu sunyi risau gak kan...

LYAfrina said...

buat baik balas baik.. :-)
mana tau..one day kna time kita kan..

LYAfrina said...

buat baik balas baik.. :-)
mana tau..one day kna time kita kan..