Thursday, February 9, 2012

Meeting@Hilton, PJ

sengihnampakgigi tuan rumah busy ler ... semalam aku half-day ada di Hilton, PJ .. tiap2 tahun mg ada user group meeting di sini .. walaupun hotel ni berada di tmpt yg agak2 sesak .. di tgh2 pj tue .. aku suka food dia di Paya Serai & deco dlm hotel tue .. simple dan very relaxing ... sempat snap gmbr pool dia yg sgt2 santai menari.. kali nie aku makan tak beriya sgt pun .. aku just amik buah, salad, pasta .. itu jer .. smp member2 tegur .. hu..hu.. perut dah tak boleh masuk dah .. rasa penuh sgt .. (penangan memakai premium beautiful tepuktangan)

cantik la pulak pool Hilton PJ nieh senyumkenyit

4 comments:

Anonymous said...

Apasal tk amik gambar food..saya pon mkn sket je, tk selera - SK

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Anony > SK .. sibuk bergosip + borak smp tak smpt nak ambk gmbr ;-)

lia said...

mkn cikit2 sudah.... chaiyok2...

nifalnin... said...

dah lama x pi hilton.. rindunye...