Monday, March 12, 2012

Order Open : Muruku Rangup ;-)

peace Salam Isnin semua .. kisahnya bermula aku merupakan salah sorg buyer muruku nie from member blogger merangkap jiran rumah @ Syana Said .. first time beli .. dah suke bangat dengan kesedapan muruku rangup nie .. so aku dah register sebagai ejen berdaftar .. jual pada member2 ofis dan pada sesiapa yg beminat .. harga seperti di atas .. kalau yg jenis family tue beli jer balang besar senyumkenyit.... mmg berbaloi2 beli muruku rangup nie coz rasa dia yg pasti rangup sedap, tak keras dan budak2 kecik pun suka makan .. masa aku beli mula2 tue sekejap jer dah tinggal separuh sengihnampakgigi ... harga di atas tak masuk harga caj delivery yer ... korang boleh contact aku or syana as ejen berdaftar menari

4 comments:

zailamohamad said...

sala Di, aku ada invite ke event birthday anak aku kat fb, check ya!

mama_umar_maryam said...

besh nih bsnes dgn jiran,klu dekat puncak alam tu lame dah aku larik ke sane ,heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ada dpt .. cuma sabtu tue hubby ku keje .. sowi yer ..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

buleh jer order online ;-)