Friday, May 25, 2012

Kembali ;-)

babaituan rumah kembali semula .. semalam aku mmg apply cuti siap-siap .. hari rabu tue lps habis bengkel .. terus gerak balik ke sini .. sampai Highway Guthrie dalam pkl 10.15mlm .. ambik cuti esok hari tue boleh rest kat rumah ... aku kena kumpul tenaga balik utk next bengkel di UiTM Terengganu bulan jun nantie .. aminn .. bengkel yg dianjurkan berjalan lancar .. ada lagi 3 lokasi lagi untuk aku bagi ceramah tentang pengurusan sumber elektronik perpustakaan > Terengganu, Melaka & Sabah senyumkenyit.. thanks to hubby yg manage jaga hero2 sepanjang aku out-station nie... demi negara .. berbakti mencurahkan ilmu love ..oh yer .. aku rekomen pada sesiapa yg nak stay kt Hotel Ixora .. hotel nie baru jer 6 bulan buka .. konsep moden dan bilik dia memang luas besar .. breakfast pepagi dia pun variety ... kalau yg gov. staff dapat gov. rate lagie .. lokasi betul2 sebelah Megamall & Pasific Mall encem

4 comments:

~ana~ said...

good luck for next nya nnti yea..:)

zailamohamad said...

bestnyaaalah..sambil kursus sambil berjalan..hehehe tapi mesti rindu dekat anak2 juga kan??

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

TQ ana ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rinduuu .. kalau boleh angkut dah angkut dah ;-)