Wednesday, May 2, 2012

Kisah Kampung ;-)

loveAssalammualakum pembuka bicara .. lenguh2 badan masih terasa .. cewaahhh .. lenguh mengadap jem masa balik malam tadi .. kami sampai pck alam dekat2 pkl 10malam .. bertolak dari Kulim pkl 2.45 petang .. otw balik tu singgah pi kenduri kat SP .. habis kenduri singah bas stop feri beli jeruk plk .. so official dlm pkl 6petang ada kat atas highway rindu.. best dapat balik kg jumpa MIL, BIL, family members yang lain .. last kami balik masa awal tahun hari tue .. kali nie balik cuma ada me, hubby, adam, aidil, FIL, MIL dan BIL Iwan jer yg ada dan bermaharajalela kt rumah heh..heh..heh menari.. yg lain2 tak balik .. kalau tak sure lagi havoc dan riuh-rendah MIMA RESORT (kami bagi nama baru utk rumah MIL) ihikhik.. cuti nie kami just stay area Kulim, P.Pinang dan melawat baby dayang di kepala Batas .. habiskan masa dengan shopping, jalan2 & makan-makan ... sempat ler berjalan meronda seberang Pulau naik feri pi Night Market2 Batu Feringgi, Shopping kat Pacific, Up-Town Perda, Pekan Kulim, Puncak Mutiara Kg. Pelletmenari.. I loike balik rumah & spend time with family hubby .. bersyukur sgt2 ada family members yang sgt2 sporting dan best .. love them forever peluk ..itu jer kisah balik kampung kami kali nie .. korang pulak cuti jalan2 ke mana ??? senyumkenyit

7 comments:

lia said...

part makan2 adalah super heaven kan? he3

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

part makan2 tue mmg bestttttttt ;-)

~ana~ said...

cuti, duk rumah jadi tukang masak je...:)

syanasaid said...

aku dok umah jek
maybe minggu ni kot blk tepeng ade kenduri sepupu syarul

mama_umar_maryam said...

mmg best klu inlaws sumer sekepale kan..inlaws aku dkt2 je,hehehe,cuti2 x g mane pon sbb nnt nk g jln ;)

fini zaini said...

blk kg mmg best...syok sesgt..tu le percutian plg best bg aku banding gi merata mengepak..ehehhe

zailamohamad said...

kitorang ke Labuan..tapi kalau balik kg pon mesti best juga..bilalah nak cuti panjang lg..huhuhu