Thursday, May 10, 2012

Lunch@Hotel UiTM ;-)

love saja up gmbr me & office mates Kak Norli lunch di Hotel UiTM ... jgn tak tau Hotel UiTM nie selalu buat promo tiap2 bulan .. korang boleh jenguk blog Hotel nieh tgk promosi yg ada .. Hotel UiTM dgn Intekma Resort lain2 tau .. lokasi pun berbeza .. menu lunch di Hotel UiTM nie semuanya jenis ala-carte .. harga pun menarik dan berbaloi-baloi .. kalau staf UiTM tunjuk kad staf dapat less 10% .. student pun dapat less jugak tau tepuktangan .. kami order sup & dessert tu share dua org .. x larat nak habiskan pun .. tima kasih kak norli yg belanja my lunch ini ..total bill semalam dlm RM45.++ jer senyumkenyit .. so sesiapa yg nak berkunjung tu better call dulu book@reserve.. sebab sambutan hangat tmpt makan dia selalu full house sengihnampakgigi

starter kami order Mushroom soup .. gabak roti dia

aku order crispy noodles set .. dapat air teh o ais sekali

Mushroom chicken kak norli punye

puding caramel nie kami share berdua

3 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

terliurrrrrr....

fini zaini said...

mavelesssssss....eh!!! ko tak diet ek hari nih..ehehhee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

diet cuti time nieh ;-)