Monday, October 1, 2012

Family Dating@IKEA

love yeayyy..yeayyy... tiada apa yg best selain dpt spend masa berempat ... heppi sebab dpt juga berfamily dating semalam ... kesian kat hubby dah beberapa minggu asyik keje sebab ada job catering manjang .. petang semalam lepas siap kemas rumah .. kami gerak dating di IKEA ... semalam 1st time guna kad IKEA FAMILY .. kad IKEA yg lama tu dah tak valid katanya ... kalau dah ke IKEA selain singgah sebab nak makan IKEA nyummy meatballs .. haruslah membeli satu-dua barang jugak ..penangan IKEA sungguh kalau dah masuk dalam nie kan menari...  finally dapat juga beli lampu idaman hati .. dari dulu gedik-gedik nak lampu nie .. puas hati  beli dua terus .. satu yg jenis table lamp .. satu yg jenis tinggi letak kat living hall ....dah dirasmikan pun pasang lampu ni malam tadi ..cuma x sempat nak deco part2 lampu nie bagi dia terbukak jadi mcm ranting2 bunga tue ... yippieeee..yipppieeeee  love

4 comments:

~ana~ said...

like..like..like...:)

zailamohamad said...

sabtu lepas aku pon g Ikea..hihihi

mama_umar_maryam said...

hehehe..tau x diana, adiah anibeseri thn ni kitorg g Ikea , baru dpt kad member ni minggu lepas

hacienda said...

diana, kite dh lm x update blog la, lgpun blog dh delete, ade org lain pki kte punye link dah, ape2 diana tgk fb je..