Sunday, January 6, 2013

Berjuanggggg ;-)

Perjuangan Khamis ni lagi 4 hari .. last paper utk semester ini .. rasa cepat sungguh masa berlalu .. rasa mcm baru jer lagi register for Master .. tup..tup  dah nak habis semester satu ... after final ni ada 1 more assignment yg perlu dihantar .. group assignment .. beza dgn study masa degree dulu .. ingatan x berapa nak cekap sgt .. faktor umur & usia barangkali ...  lagi2 paper master ni semua memerlukan critical thinking .. masa mid-term hari tu tetiba mind jadi black-out .. mmg pasrah & redha sgt2 time tue .. so masa final ni kena berjuang habis-habisan .. selamat study kawan2 ku semua yer ;-)

1 comment:

Aini said...

All the best to you!!! Aini pun ada exam gak ni in 2 weeks time ;). So, marilah kita berjuang...