Wednesday, January 30, 2013

Holiday Gold Coast, Morib


 ~ view dari balkoni bilik kami ~
> Entry percutian bersama budak2 kelas yg diplan since tahun lepas  ... lagi 2 week nak check-in on 27 Jan .. dpt email menyakitkan hati from hotel ni .. katanya sebab system disk dorg failure ..makanya booking kami ada problem .. kena tukar date lain .. hangin jer .. nasib ada member FB Ejan advise suruh return email complaint kt KPDNKK ... budak2 kelas aku dah bising pening dibuatnya  .. kesian dorg .. . lps complaint esok lewat petang tue hotel baru telefon bgtau boleh pulak check-in  27hb Jan .. adehh pening haku .. awal2 pagi tue  aku dah tukar baucher aku dgn budak kelas yg beli extra .. kesudahannya =  jiran aku Syana pegi date lain .. jiran aku Kak Atie pun tukar pegi date lain .. sabojelah ...


> hari kejadian 27 Jan tu .. time nak check-in kawan aku yg check-in awal  utk kami budak kelas.. yela semua baucar beli atas nama dia .. pastu awal pkl 2ptg lebih dah dapat bilik .. dapat bilik view  ngadap pool sebab request masa check-in  (kalau tak request ngadap pool dapat bilik ngadap tempat lain) .. masuk jer tgk dalam bilik luas, toilet luas .. jakuzi luas .. seronoklah hero2 kecik tue berendam .. main air kat water park & berendam dlm bilik pulak ;-)

 
~ Jakuzi anak2 berendam ~

> malam tu dinner menu bufet x berapa sgt.. ada menu dia cam masak x berasa apa pun .. org punyalah ramai beratur nak amik food ... ramai plk tue yg jenis membazir amik banyak2 tak pikir org lain .. sudahnya bila makan tak habis .. geram plk aku tengok ...  nasib baik esok pagi tu b'fast ok sket menu dia compare to dinner malam tue.. .. dlm gambo water park dia mcm beso .. sebenarnya x beso sgt  la .. wet world shah alam lagi beso ... takpelah ..jgn complaint banyak2 .. dah beli baucer RM150 .. tak kan nak servis hotel 3-5 bintang kan .. oklah percutian dgn budak2 kelas aku utk kami release tension study ;-)

7 comments:

lia said...

ada jakuzi tu...

lydzar said...

best g jenjalan kan :)

dapat jakuzi ni kt Trio HM, mesti takmo keluar haha

SyaNa said...

aku suspen jek nk gi bulan 2 ni
harap2 ok la

x dapat holiday ngan ko :(

fazilzura said...

mmg best lepak sana... cume mknan dia x sedap

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

setujuuuuu .. bilik water park ok .. makanan dia no bintang ;-(

mama_umar_maryam said...

ok,samelah,rasenye tmpt ni 2.5 bntg je kot,heheh

fini zaini said...

rmai gak yg citer kurang enak..tp biasalh dh murahan kan..lg satu trlalu kerap jual voucher tu yg mcm dh xbleh manage jadinya..