Wednesday, February 27, 2013

His 32 Bestday ;-)


 
Alhamdulillah .. Syukur ... 27 Feb 2013 is my dear hubby 32 Bestday ... seharian my hubby busy dgn keje2 .. aku as usual jd peneman dia ke Bangi, KL, ... mmy busy bebenor .. so plan habiskan keje awal dapatlah  balik rumah awal sket ... lps asar sampai rumah rehat2 kejap ... lps maghrib tanya hubby dia nak dinner kat mana ... jawapannya =  hubby ajak  ke Aroma Ikan Bakar Jeram, dinner treat  bersama hero2 kecik .. sebelum pegi tue sempat call SIL Didie ajak dia join skeali .. tp dia dah ada dinner dgn member2 dia .. takpelah ...  masa kami sampai Jeram tue x ramai org sangat  ...  kami dapat port baik punya pondok bamboo betul2 mengadap laut terbentang .. oh yer sapa yg duduk kat pondok tue ada extra caj RM20.. kalau pondok yg kedalam sikit bukan betul2 tepi laut caj RM10 dikenakan ... aku tgk dorg baru ubahsuai suasana restoran nie ... makin nampak cantik & tesusun ... lepas pilih tempat .. terus  order menu seafood udang butter, ikan kerapu masak steam, lala halia, ketam ikan masin, pari bakar & sayur kailan .. walaaaaaaa nyummyyyyyy... ambik kuantiti sikit2 & menu pelbagai  pun meriah rasanya meja kami ... ...  jangan membazir & rambang mata ...he..he..he.. memang licinsemua menu diorder  ... sebenarnya ada lagi sambungan bestday celebration ni kisahnya ... ni baru part 1 ..heh..heh..heh... ;-)
 
seafood party ;-P

2 comments:

lia said...

hepi belated besday 4 your husband, D...

semoga kalian bahagia selalu ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Lia > Thanks Lia ;-)