Monday, March 18, 2013

Free Voucher From Golden Palm Tree Resort, Sepang


ok .. sambungan dari yg aku post kat FB minggu lepas .. Jumaat petang tue time tgh buat asssignment tiba2 dpt call dr no hp .. dia bgtau aku terpilih dpt free vaucher tp dgn syarat kena dtg sendiri ke resort Golden Palm Tree, Sepang hari sabtu or ahad .. aku inform person yg call tu aku boleh dtg Ahad  tue.. adalah few question basic dorg tanya jugak time tu mcm marital status, income , etc... katanya nanti dorg akan htr sms utk bagi confirmation details ..  so Ahad tu dlm malas-malasan di hari yg panas terik .. gigih gak dgn hubby & hero2 kecik ke resort ni nun jauh ke dalam  kat Bagan Lalang, Sepang .. ikut GPS dia bwk jalan jauh lalu highway exit kat KLIA .. rupa2nya hotel nie dekat2 atas sikit dari Morib Gold Coast .. sabojelah .. aku punya appointment pkl 3 ptg .. tp dah keluar rumah pun agak lewat pkl 4.15ptg baru sampai resort ni .. sampai2 resort kena parking kat luar resort ..jalan kaki ke dalam terus ke  sales office.. sampai kaunter register... kena tunjukkan bukti sms invitation ..masa ni aku tgk dlm sales office tue dah mcm bursa saham .. semua meja penuh dgn customer yg tgh diberikan briefing oleh sales exec dorg .. terperasan kat pintu masuk terpampang banner muka artis Riezman Khuzaimi dgn wife dia sebagai duta Iconic Vacation Club nie .. lps aku tunjuk sms invitation dorg bg satu form suruh isi details .. masa isi form tue .. kt bahagian income aku tergerak hati nak  tick ruang yg Rm3k++ jer .. malas nak letak income sebenar aku & hubby .. lepas tu kt bahagian credit card type aku kosong kan sebab mmg kami dua ni x der credit kad ... lps dah submit dorg mtk ic aku as bukti sebelum bagi vaucher .. sementara tunggu ic & voucher  tu depan aku ada satu family yg tgh tunggu turn .. utk dibawa naik buggy car dan dibawa ronda site-visit resort .. x lama tgu tue ..sorg lelaki dtg bagi balik ic aku .. siap bagi vaucher stay kt sini & free vaucher meal bernilai Rm50 .. dia bgtau validity period vaucher ni dan say " TQ for coming our open day" .. aku pun terus keluar sales office ... hubby aku siap ty " dpt vaucher ni dah itu jer ker?" .. x dengar taklimat & dibawa site visit resort pun mcm org lain  .. aku syak dia tgk kat form yg aku isi tadi tue .. buat buang masa jer dorg xplain panjang lebor kt aku yg dikira x layak join membership club dorg nie kot .. he..he.. takpelah .. lagipun ada nana mama damia pernah ada xperience dpt free stay sini gak ..dia bgtau kena kuatkan pendirian tak pyh nak join membership bagai tue ...  janji dpt free vaucher stay kt sini .. bukan kira scam taktik .. risau gak mula2 tue ... taujelah zaman sekarang ni macam2 taktik strategi org nak menipu .. TQ pada kawan2 yg sudi bg komen kat FB masa aku ty psl free vaucher nie ..

10 comments:

Nana said...

heheh aku ritu pegi kat mines
dengar je diorng cite
last2 dia kasi vocer yang tu bole pilih ada 5 tempat
aku pilih equotorial cameron
yang golden palm tree ni mujor dah mng contest dapat free stay tu yang aku malas nak g
klw xpenah stay mmg aku g juga
ye la
dpapat free stay sape xnak kan
dah ler mahal gpt tu

watyz said...

wa.. best tu x yah kuar duit nak stay hotel kan... :)

~ana~ said...

wah..nikmat kalau mcm tu..xyah nak kena tadah telinga bagai dgr briefing diaorg..

zailamohamad said...

tq for sharing pengalaman ko..kalau aku yang kurus bendul ni konpem kena tipu join membership tu..HAHAHA

Anonymous said...

Hellо thегe! I κnoω this iѕ kindа
off topic but I ωas wοnderіng
if you knew whеre I coulԁ find а cаptchа plugіn fοr my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm hаving difficulty finding one?
Thanks a lot!

Hеre is mу weblog :: v2 cigs reviews

Anonymous said...

Hello Theгe. I found your blog using msn. Τhis is an extremеly well ωгittеn aгticle.

I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I'll dеfinitely comebаck.


Also viѕіt my homepаge - www.prweb.com

Gee431 said...

Hi diana,
Berapa agaknye harga utk join membership? Btw u mmg dpt betul ler boucher penginapan free tu? Boleh guna ke kalau tak join member?

Anonymous said...

Pada sesiapa yang ingin berpeluang ke Grand Tour 90mins di Sepang GoldCoast Resort ini dan ingin mendapatkan free 2D1N stay* voucher, boleh beri nama penuh, ctc no, marital status kpd saya. Email: kazeru2005@gmail.com..
*room & weekdays only without breakfast.

halim saleh said...

Pada sesiapa yang ingin berpeluang ke Grand Tour 90mins di Sepang GoldCoast Resort ini dan ingin mendapatkan free 2D1N stay* voucher, satu penipuan...jgn buang mase anda........sy dah terkene....

maxXximus said...

Alhamdulillah sis sebab share pasal pengalaman ni ... Mereka baru je call saya dan invite utk hadir event yg sama ... So saya dah tau lah apa nak dibuat time kat sana nnt ... Hehehehe .... Harap2 dpt duduk situ pakai voucher pon jadi lah ...