Tuesday, May 14, 2013

Online Deal ;-)

 
Sekian kalinya menyambar groupon offer ..  aku selalunya ambik offer makanan kat online  ni .. tapi apa2 pun make sure korg baca dulu details apa yg dioffer tue dulu sebelum beli yer ...  Jumaat lepas aku dgn budak2 kelas lunch guna offer nie kat Empire Subang .. byk tempat yg offer deal ni dah sold-out .. so area subang tu ok lagi .. x jauh sgt .. hari sebelum pegi tue aku dah siap book reserve tempat lagie ... senang .. mmg dapat sebijik mcm dlm gambar tue la ... kesudahannya semua dah penuh perut .. smp part dessert ice-cream .. kami mampu mkn 2 jer .. lagi 4 ice-cream kami siap bagi awal2 kt customer meja sebelah ..he..he... oh yer ada offer sebelum ni yg Fish Manhattan tue ... aku ada niat mcm nak beli alih2 dah expired . pastu kat FB ada member upload psl portion ciput kecik x mcm dlm gambo ... hu..hu... nasib baik aku tak beli .. itu la kalau membeli online ni tgk nasib jugak kan .. realitinya tidak indah kadang kala ... bila time promo gebang beriya benor nak bagi customer teruja membeli kan ;-)

5 comments:

zailamohamad said...

lama giler xmakan Kenny Rogerss

aZeeMaH said...

aritu akak makan yg voucher Manhattan Fish Market kat sogo....byk giler....mkn 3 org pon tak abih gak...even patutnyer portion utk 2 org...hahahahha

mama_umar_maryam said...

klu dtg KR mmg suke ngap muffin die dulu ;)

t said...

salam..biasa beli dgn my deal x?biasa lama mana ye tempoh barang sampai..n cmne nk guna voucher dia ye..nk redeem tue bila brg smpi ke?..cz 1st time..xreti sgt;(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Apa juga offer online baca details term & condition. Ada dia tulis time period redeem sumer kat situ. Selalu kita beli brg mkn, hotel & spa.