Tuesday, September 10, 2013

Adam Mukhriz 7th Birthday ;-)

 
 
Alhamdulillah ... hari ni 10 Sept 2013 .. Adam Mukhriz 7th Birthday ... just a simple one ... aku order cupcakes 36pcs + air kotak hantar ke sekolah KAFA dia pagi tadi .. sampai sekolah .. jumpa Ustazah kelas dia dan inform utk bagi kawan2 dia cupcakes tue ... few days  sebelum tue Adam dah dok tanya banyak kali bila birthday dia .. amboi.. sejak2 dah ingat tarikh nie .. tau jer kan ... tak kan lah kami berdua lupa pulak .. sajer jer nak bagi dia surprise ...  plan utk malam ni pulak mini celebrate among us masa dinner .. kami nak bawak dia makan western kegemaran Bikers Café  kat area Paya Jaras ...
 
.
Choc Moist Cupcakes for his 7th Birthday ;-)

5 comments:

~ana~ said...

HAPPY BIRTHDAY ADAM!

shima said...

order mana cupcakes tu ? hehe... sdap tk mkn western tu

Afne said...

hb adam. moga membesar dgn sihat, dimurahkn rezeki & dipermudahkan urusan, amin.

AdanyaKauUntukku said...

happy birthday dear Adam..
anak kita sebaya kan Diana...
ramai lagi kawan PCM anak sebaya ngan kite...

akak pun tak sabar nak sambut birthday Alieyah hujung minggu nieH...

Rose Azadir said...

Salam, sy blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...