Friday, September 6, 2013

Fisio Time ;-)

 
settle semua urusan hari nie di Hospital Serdang .. awal pagi mulakan dgn CT Scan , Fisioterapi dan last sekali scan jantung echocardio .. next week aku dah busy dengan kelas ..  yg bestnya aku siap request join masuk dlm bilik fisio ni sekali ... based on pakar fisio tue dia kata chances ayah aku pulih balik recover ada .. cuma kena rajin + usaha selalu .. jgn ikutkan sgt badan yg berat tue .. kena paksa uasaha dia gerak badan sendiri .. bersenam ... dan yg paling penting fisio jgn skip .. apa yg pakar fisio tu bgtau tadi  even ayah aku ni strok sebelah badan kanan .. tapi dia ada usaha gerakkan badan, kaki dan tangan masa treatment tue ... as permulaan pun hari ni kami fisio yg ringan2 dulu .. next appointment fisio 27hb sept  nie ...  balik jer dari hospital .. aku mandikan ayah aku .. basuh baju  & bantal yg dia guna time ke hospital tue .. bagi dia makan siap semua .. lepas baringkan dia tido .. baru aku gerak balik nie ... next fisio date 27hb Sept ... aku saja request jumaat pagi .. coz Jumaat jer aku free x der kelas ;-)

2 comments:

Puan Ida said...

kagum akak dengar
bagus pengorbanan seorang anak
akak baru follow blog ni
dan akan trus follow in sha allah
jemput follow blog akak ye
umielman.blogsppot.com

fini zaini said...

nnti klu gi fisio kt spital serdang roger aku...tp bln 11 la..lps ai abis maternity...ekkekeke