Wednesday, July 16, 2014

MixFruit Cocktail ;-)

walaaaaa...... lama giler dok cari org jual benda ni masa kt bazaar .. nan ado .. sudahnya balik keje hari tu .. x sampai 15minit siap dah pun MixFruit Cocktail nie ... puas hati .. dua hari boleh makan tue ... agaknya mmg cam gitu kan .. time nak sgt makan sesuatu tu .. time tu la cari org yg jualnya takder .. he..he...he... takpe la .. air tangan sendiri lagi berbaloi-baloi kan ;-)

My style > susu cair > + gula + esen vanilla >  2 sudu besar tepung kastard (panaskan sebati atas dapur) > sejukkan kejap > campur dgn mix fruit dlm tin tue > campur agar2 beli kat bazaar seketul dua yang  dipotong kecik >  sejukkan dlm peti ais kejap > siappppp untuk dimakan ;-)

1 comment:

suhailas sudin said...

wahhhh sedap tuu sejuk sejuk....nanti nak try juga laaaaa