Friday, December 19, 2014

Reception, Dhaka 20-23 Dis 2014

Wedding Reception - Afnan & Didie , 22 Dec 2014, Herittage Hall Dhaka

The Journey begins .. esok flight  pergi Biman Airlines pkl 7.15am , KLIA International Airport .. total delegasi family dari Msia kalau tak silap dlm 15 orang .. aku n hubby pegi without hero2 .. lagi pun cuaca kt sana x menentu .. mmg dari awal plan pegi tak bwk mereka ... kami pergi Dhaka ni for attending majlis reception belah pengantin lelaki Afnan Zafar dan adik husband Normima Azlin Diana (Didie) .. Alhamdulillah majlis di Kulim dah selamat berlangsung tahun lepas .. so kami ke Dhaka ni utk majlis reception mereka berdua pula .. teruja jugak nak tgk budaya sana mcm mana .. updates dari Didie yg dah fly dulu kesana cuaca kt Dhaka ni almost 14c... so mmg get ready bwk trench coat ala- ke London gitew... doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat .. no worries ... balik dari sana aku updates gmbr2 majlis kat sana nantie ;-)

2 comments:

zety said...

bestnyer g dhaka!!! slmt bercuti diana & tkcare!!

Nur Inani said...

enjoy ur journey sis :)