Tuesday, January 6, 2015

Korean Food Again ;-)


Alhamdulillah .. repeat lagi ke Gangnam Station, Seksyen 13 Shah Alam buat kali yg keberapa tah ...kali ni kira first time pegi bawak hero2 Adam & Aidil sekali .. beriya-iya dorg makan Kimchi dgn nasi tu .. elok la makan sayur banyak-banyak yer anak-anak .. kami ambik  set nasi, air, beef  bakar = RM162 .. best masa bakar daging tue  fresh2 makan .. wauuuu memang semerbak naik bau dia ... nie antara salah satu cubaan untuk  daku menambahkan berat badan  .. ha...ha.. harapnya misi-misi nie semua  berjaya .. empunya diri masih lagi dilanda sickness ... tak lalu lagi nak makan beriya ;-)

refill side dishes tanpa limits yeayyy ;-)

3 comments:

lia said...

wahhhhh da berkali2 ker D? lamaaaa da teringin tp Mr Fallah x suka try, so tgh plan ngan kawan2 lak...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > try le pergi.. dekat sek 13 alami, sebelah laman grill jer.. yg best side dishes & air dia tu boleh refil berkali2 ... ambik set daging utk 4 org tu .. 6 org boleh habiskan ;-

shiemz said...

Makan makyongg... Nant dlm pantang x boleh mkn mcm2..hehehe