Saturday, May 30, 2015

Baby Moon@LEGOLAND ;-)


Here we are .... berbaby moon di sini at LEGOLAND MALAYSIA ..kami stay di Hotel Castello, Indrapura selama dua hari ... kisahnya husband ada beli ticket combo promo yang bakal expired end of Jun 2015 .. makanya mak yong yg dah sarat ni gagah jugak membawa diri jalan dalam ni ... semua tempat berjaya main .. tapi bab roller coaster mak yong semua tak lepas ..ha..ha..ha... takpelah layankan kiddos yg super excited main macam2 kt dalam ni ...  time kami pegi ni baru mula cuti sekolah .. so x ramai sgt nak Q panjang setiap tempat tu .. cuma korang kena tahan bab cuaca tu yer .. mmg kat sini cuaca panas berdentum ..berapa kali kitaorg beli air refill RM5 tu .. bak kata husband ..bila tahun lagi nak pegi .. time tu tunggu baby besar dan tinggi dia kena cukup ..kalau tak rugi jer tiket sebab tak lepas nak main macam-macam .. again .. thanks to husband for the family holiday ..penat sakit kaki semua ada .. tapi demi anak2 layankan ;-)


Up gambar breakfast jer dulu yer .. official album husband baru petang tadi upload kat FB ;-)

3 comments:

mama tisya said...

makyong byk jln dh nk dkt deliver bgs2..cpt baby nk kuar nanti

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

@mamatisya > tu la ..kalau bleh normal mmg best ..ni dah c-sect kali ketiga .. serah diri jer nanti

-iLLa- said...

bestnyaa bestnyaa.....nak pg lagik nak pg lagik...