Friday, May 22, 2015

Countdown ;-)


Save the date .... tik-tok..tik-tok ... Countdown pun bermula ... Dr. Pakar O&G, Hospital Sg. Buloh  & Operation Room dah confirmed date for my c-sect yg ke-3 ni adalah pada 2 Julai 2015 (15 Ramadhan) ... 1 Julai 2015 admit masuk wad ... ngam2 cukup 38weeks our baby no. 3 will be deliver .. Insyaallah ... mohon doakan semuanya berjalan lancar ... bila dengar cerita ramai yg melalui c-sect ketiga semua bgtau suruh prepare awal2 sebab akan rasa sakit lebih compared to c-sect sebelumnya ... adehh.. dah mcm2 perasaan  melanda dijiwa dah ni  .. tapi tu la pengorbanan namanya kan .. setiap pengalaman bersalin berbeza-beza kisahnya ... Semoga dipermudahkan kelahiran kali ni .. Diberikan kekuatan untuk mengharunginya dengan selamat ;-)

4 comments:

mama tisya said...

smoga dipermudahkan..tklama je lg kn

sue sue said...

semoga segala urusan dipermudahkan ye...
kalau nak cari set berpantang bole roger saya...hihihi....





Jemput singgah ke blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

Anonymous said...

sama dgn birthday saya 2 July. Semoga selamat semuanya :)

shima said...

Mcm lbh kurang sama.sy ikut due esok nk raya..hihi tp rasa awal sbb gdm