Saturday, February 6, 2016

Restock Ayra Solid Foods ;-)


Gigih ... Gigih.. restock bekalan makanan princess sorang ni .. even ada bibik ... makanan dan masak-memasak is still handle under me .. so memudahkan keje pun iye .. kalau ada yg tanya .. kiri tu beras yg telah disangan dan dikisar halus.. tengah tu plk ikan bilis yg disangan dan dikisar halus .. hujung tu pulak oat yg disangan dan dikisar halus .. jadinya bila nak bagi Ayra makan just tinggal masak campur dgn puree buah or sayur yg aku dah preparekan siap2 frozenkan  .. settle sekejap jer .. tak perlu lagi bila nak masak tu korang kena menunggu lama  ;-)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)