Monday, March 28, 2016

Short Vacation@CH ;-)

short vacation di Cameron Highlands sebab menemankan husband ada jamboree cycle @Thompson Trail.. makanya kami geng2 mommies ni aktiviti sighseeing strawberry farm ler .. cuma stay semalam jer dkt Aprtment Royal Lily - RM250 satu rumah.. share ler 3 family .. malam tu kami dinner dekat Abang Steambot (Rm20 dewasa) sebab kami sampai dah lewat dan x banyak benda yg masih ade.. owner bagi harge diskaun dari harga asal RM25 sorang.. kids pulak dpt makan free .. alhamdulilah ... cuma satu je la pada yg tanya .. cuaca atas ni dah x sesejuk macam dulu . malam jer rasa berangin sket.. siang sama jer mcm kt bawah .. tak shopping apa pun.. sempat beli sebakul strawberry harga RM30 bahagi dua dgn Kak Lynn .. meriah puas hati makan strawberry fresh ;-)

2 comments:

Chekgu Azrine said...

sangat lama dah tak naik CH...lebih dr 6 tahun...huwaaaa

KLG said...

Thank you for sharing in this article
I can learn a lot and could also be a reference
I hope to read the next your article updates

[-] KLG