Tuesday, August 2, 2016

Nasi Bamboo Sungkai


Meriahnya menu dekat sini .. femes weh .. rupan2nya dekat jer dengan exit tol sungkai tu .. keluar je tool ambik kanan .. ke depan sket dah nampak kiri jalan tu beso2 resoran dia .. tempat luas dan selsesa sangat2 .. cuma kalau pegi dah lewat petang menu x banyak tinggal .. aku suekr giler nasi dia yg dikukus tue .. kambing bakar dia pun best .. kat sini konsep makan hidang dalam dulang ..korang pilih2 lauk set dia letak dlm dulang ..korang bayar dan angkat jer ke meja ... next time nak try pegi awal sikit .. nyummmmmmmmmmmmm ;-)

No comments: