Friday, January 20, 2017

Honey BBQ Chicken Wings


Lama berangan nak buat ni tapi asyik malas memanjang .. rupanya senang je ... Resepi Honey BBQ Chicken Wings:

Kepak ayam bersihkan potong dua, Gaul Betty Galic Spread, mixed herbs, serbuk lada hitam,  campur gula sebab takde madu, sos tiram, kicap manis, sos ikan, serbuk kari sket, sos BBQ, siap semua tu korang perap ayam setengah hari dlm peti ais .. masa nak bakar tu baru korang letak olive oil rata2 > masuk dlm oven 200c temp selama 1jam 30 minit sampai la ayam korang masak macam gambar atas tu pun ok .. memang budak2 paling suka makan..licinnnnnn ;-)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)