Thursday, May 17, 2007

Car Accident



-Diana ada kursus start Isnin 14hb smp khamis 17hb .. Pagi Rabu td on e way ke ofis ..dgn cuaca yg hujan lebat .. jln plk mcm biasa ler ..kalau nhujan jer mulalah jem ...smp kat traffic light hubby dah stop sebab lampu merah ..tetiba jer rasa "GEDEGANG !!!! " kena hentam dari belakang oleh kete Wira .. nasib baik hubby x dekat & rapat dgn kete Honda depan ..kalau tidak jadi panjang lak citer ..
-Diana time tu terperanjat sket terjaga dari tido disebabkan accident tue ..terus mengantuk hilang .. hubby kuar kete ..gi kat kete wira yg langgar kitaorg tue sian jgk ..sbb yg langgar kitaorg tue cikgu Cina perempuan .hu.hu..hadiah hari guru plk cikgu Foo tue dapat ....
-hubby ambk no hp cikgu tue.. no kete ..masuk balik dlm kete suruh Diana call Kak Nor member satu ofis yg attend sama course tue inform kat penceramah bgtau diana msk lewat sket .. hu..hu....dlm bumper dah kemek kena langgar n ada bunyik2 yg kurang menyenangkan ..hubby drive jgk slow2 hantar diana ke tmpt kursus ... Diana smp kt tmpt course tue x ler lmbt sgt ..dlm pkl 8.20 am..
- After habis kursus kul 5.30 ptg kitaorg ke workshop yg cikgu Foo tue inform .org bengkel tue kira & estimate kerosakan sumer ...Cikgu Foo yg langgar kete kitaorg tu cover sumer caj repair ..tp kenalah tinggal kete smp Sabtu kat workshop.. sbb byk jgk yg nak kena repair .. ..Dugaan..dugaan ..Kenari kitaorg nie x prnh2 accident tau ni kira first time ..

1 comment:

Mama Irdina said...

alamak...tadi pagi pun nyaris terlanggar muntut kete org. sib baik le sempat break. kalo takkk huwaaa nangis tak berlagu ler...dah le baru tuko kete