Tuesday, June 12, 2007

My Latest Picture

Setelah sekian lama "menyembunyikan" diri dari terpapar gmbr di blog, fotopages mahu pun forum.. asyik2 dok up gmbr masak jer ..kali nie nk reveal latest picture diri sendiri ..korang agak2 time nie how is my achievement ??? (about my weight management) rasa berbaloi jgk kan ..

Kalau tgk gmbr sebelum ini iaitu entry blog yg memula awal2 dulu my weight masa tue around 70 KG eeiii..mok sgt time tue .. pakai bj pun XL tau ...siap org igt kita nie preggy lagik ...hu..hu..


Akhirnya setelah sekian lama ...berani reveal gmbr latest masa attend kenduri my abg angkat .. Tahniah buat pasangan pengantin ..moga kekal bahagia selamanya ...Time nie adam baik sesangat ... mood dia OKAY ..so mama n papa bg thumbs up .. ada hadiah utk adam sbb always jd good boy ..nanti.. esok2 update yer...


Posing bersama Pengantin ...


This latest picture menunjukkan penurunan yg boleh dibanggakan ..my berat this time is 61 KG iaitu berjaya MENGURANGKAN SEBANYAK 9 KG !! ..I nak turun lagik ke berat yg ideal lg .. so kena usaha lagik ...

8 comments:

ezrina said...

Diana...kalau nak lagi cepat turunkan berat badan...trylah pakai pakaian dalam brand "Beautiful".

If interested, do email me at ezrina@bnm.gov.my

Nanti bleh kak erin explain dgn lebih lanjut... ada beberapa user pcm dah pakai tau.

ezrina said...

Thanks Diana for the reply kat blog akak... sblum tu nak tanya...Diana beli complete set ke? atau just pants aje? dgn siapa?
manalah tau kot beli dgn pengedar yg tak betul kan...

utk seluar tu mmg dibuat very tight & fit mengikut ukuran badan setiap individu tu sendiri. Bertujuan utk keep fit our body. Kat part punggung lak mmg sengaja dinipiskan biar pengaliran udara tu mudah keluar masuk..

tapi takper... since Diana dah ada memakai produk yg lain.. tq Diana.

iRwan said...

Insyallah, workout.. healty diet and consistent.. u boleh balik ke bentuk asal.. No wories! just do it and never stop!

Mama Adam Mukhriz said...

Tq kak erin ..
Tq irwan .. i will follow ur advise ...

MummyHanis said...

Ni gara2 pregnant ke kak? takot le saya.. asek2 makan je. Neway tahniah sbb berjaya turun 9kg. How long does it take to lose 9 kg kak?

Saya pun igt after deliver baby je mau kurus murus. hihih.. nak gi gym balik lah. ;)

Mama Irdina said...

9kg is a big achievement tau diana! i kan dlm masa 2 mths hanya dapat turunkan 5kg jerk. lepas tu i stop kejap sbb byk sgt outstation. but luckily la berat i tak naik walau i dok asek makan & x consume HL. sbb i keep on amik tea dia. but today, i akan start balik my HL course! yehaaa! marilah kita sama-sama menguruskan badan dan capai berat badan idaman. my target nak buang 10kg ni. tapi i nak buat perpahse. this 2nd phase ni i nak turunkan 5 kg. then another 5 kg.

Mama Adam Mukhriz said...

Hanis > nie sumer gara2 pregnancy ..before pregnancy my weight 56 kg ..hu..hu naik byk kan .. tak per hanis pas nie leh slim balik..don't worry k ..

Mama Adam Mukhriz said...

mama irdina > kak anna rasa achievemnt yg puas hati gak kan ..sbb kita sendiri usaha .. diana start betul2 HL nie since feb .. tp ada skip2 sbb bertembung dgn function2 tue .. so mmg kana kontrol blk .. next target nak lose lagi ..phase by phase jgk ..kalau jarum berat tu dah area 5+ pun dah kira suka sgt dah .. meh sesama mereduce weight ..