Monday, June 25, 2007

Puasa Ganti

Selepas menjenguk blog Hanis Haizi cute mommy to be yg rajin puasa ganti.. maka bermulah semangat nak menganti puasa yg dah tertinggal sjk “bercuti” semasa bersalin Adam thn lps ..

Alhamdulillah dgn bermacam2 dugaan seperti yg prnh diceritakan di entry lepas dpt juga mengharunginya dgn penuh ketabahan … doakan diana dpt ganti pose .. now dah 3 hari dah ganti pose nie ..total sumer ada 30 hari ..hu..hu ..insyallah ... sempat ganti sumer ...tp bestnya time puasa ganti nie hubby ajak berbuka di tmpt2 yg my choice ..he..he ..suka2..suka2 ..relek sket masak time pose ganti nie ..

Hubby : Sayang nk buka puasa kt mana hari nie ?
Me : tak kisahlah ..mana2 pun ok ..tp x mo yg mkn nasi2 yer .. western ker ..pasta@ spaghetii okey jer …
Hubby : ok sayang your choice ..kiat pg jln2 kat Shah Alam Mall kjp ..sementara tgu waktu buka ok ..
Me : ok ...

Maka utk buka pose hari nie ..sambil membuat beberapa “tangkapan” di Shah Alam Mall, Seksyen 9 .. he..he ..update di entry khas yg lain plk yer ... pada mulanya nk berbuka kt Secret Recepi tp dah beralih ke tmpt lain plk ..sudahnya berbuka di Kiwi’s Café …

Sedapnya .. mkn kat situe mkn dgn kenyangnya dgn suasana yg aman damai.. x ramai yg tau tmpt tue ..before this kalau tak silap tmpt tu Rest. Casablanca .. tp sayang dah ditutup dah .. so my menu utk buka hari nie ..he..he ..mmg menyelerakan ..caya tak habis mkn smp licin tau ..Alhamdullilah … AMIN ….


Mushroom sup pembuka selera ..


Hubby mkn sirloin steak ..medium rare ...


For me pulak ..order mix grill ..puas hati mcm2 ada dlm tue .. licin ...

2 comments:

Mama Irdina said...

alamak, ni yg rasa mcm tertekan. sbb anna ada 4 days more nk ganti! erkk bila le nak rajin start semula!

mama fatini said...

salam perkenalan
huhu kak diana same ngan aida bersalin time pose tp aida dh start pose dr awal tahun lg punye lah seksa nk abihkan pose tu. now tinggal 6 hari lg seminggu aida buat 3 hati isnin, rabu ngan khamis...

gud luck