Wednesday, September 26, 2007

Look-alike Meter




cool I got this cool stuff from my SIL korang rasa betul ker tak meter tue ??? most of people say that Adam Mukhriz looks more like me .. tapi bila dah buat with this look-alike meter jadi lain laks ... he looks more like his papa pulak .. biggrin kalau ada yg rasa x sependapat dgn meter tue silalah komen ya mrgreen

lol Pada yg nk blom try tue meh ler try ..kita tengok meter bacaan meter tue sama-sama okies... selamat mencuba!!! wink

mrgreen so i nk tag mommies2 & my fren blogger utk buat this things ..saja nk tgk their look-alike meter pulak ...mrgreen

3 comments:

eiseai said...

i pun buat gak today diana. mmg one of the hottest things to do today lah. both look more like me...hehehe...tapi i rasa ikut gambar jugak kan? kena redo at home where lagi byk gambar daddy & mummy dia ada...

kombat said...

aha. kombat pun buat tadi gak. jenuh carik picts. last-last jumpe gambar kawin. haha. meter tu kata, muka dina sama je ngan muka ayah & ibu dia. slalu org ckp kot muka hubby. hehe. nak try lagik balik kang (semangat tuh! hehe)

iRwan said...

I pun rasa Adam banyak muka Azlan... but mata memang mata u.. LOL