Monday, October 1, 2007

Trip to Munasahah Livestock

Saturday, 29 September 2007

biggrin Okeylah marilah kita tgk gambar trip to kandang Munasahah Livestock yg terletak di Pulau Indah, Port Klang. Kali nie anda sumer bersama staff yg paling comel (time nie tgh demamcry ) yg akan bawak anda semua tour di kandang wink

smile hai saya lah tour guide anda hari nie smile

meh ikut saya ... JOM! smile

mrgreen sumer beratur elok2 mrgreen

mrgreen Kambing2 sumer .. jgn gaduh2 tau mrgreen

comei kan kambing nie surprised

neutral inilah kambing ferral

ni pulak bahagian atas kandang ya mrgreen
mrgreen Bahagian bawah kandang mrgreen

wink oklah .. dah habis tour (sy nk jumpa paed sy) jumpa lagie wink

cool Demikianlah antara gambar2 semasa lawatan kami ke kandang Munasahah Livestock Sdn Bhd di Pulau Indah. Kepada sesiapa yg berminat untuk membeli kambing Ferral boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut. Harga boleh dirunding lol

coolUntuk makluman semua , semua kambing Ferral ini berumur dalam lingkungan 1 - 2 tahun, berjantina jantan dan berat dalam lingkungan RM500 ke RM900. Kepada mereka yg berminat untuk membeli kambing Ferral @ ingin melawat kandang, sila hubungi Munasahah Livestock Sdn Bhd untuk temujanji smile

6 comments:

Anonymous said...

dah gi pulau indah 2 ampai ati x nak singgah umah kita...ala maklumla...umah kita kecik jerk....by kak ez@

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hye kak ez .. bkn x sudi pg .. kata ari tu nk ajak kita mkn kt umah akak .. time ni bln pose ler ..lgpun kejar masa nk jump paed adam kt shah alam hari tue ... nanti kita dtg umh akak okies ...

Irwan said...

alahai.. comel nyaaaa Adam! Bawak tour kandang pulak.. LOL.. Banyak nya kambing Adam..

MummyHanis said...

nape adam masam je mukee? tenyumm la cikitt! auntie nak tgk. :P

aZeeMaH said...

erk....staff kecik lagi tomey itu sungguh stress nampaknyer sbb kene wat tour ke kandang kambing ....hehehhe

PuteriSatu said...

kambing sekor leh! eh nak wat akikah ke...lehla contact diana kan....