Tuesday, November 27, 2007

Adam Mukhriz 1st Bike


lol Kerana insiden di rumah kak sally sabtu lepas... keesokan harinya papa & mama Adam ambik keputusan belikan his 1st bicycle ... smp jer kt kedai mainan tu Adam terus jer aim tempat bicycle2 .. caya tak Adam sendiri dah aim bicycle nie .. walau kitorg dah letak 2-3 jenis bicycle kt depan dia .. dia nk jugak yg satu nie ...

cool yg lawaknya time dia main dgn bicycle ni siap ada sound effect "ngeng..ngeng..ngeng.." so lps je smp kt rumah tgk jelah aksi2 muka Adam time nie..muka happy bangat puas hati ...mrgreen

10 comments:

sitilina said...

comelnya adam pilih beskal dia...

nanti dah pandai cakap dia bol ckp sndr "mama, adam nak beskal kaler biru hehe"

kombat said...

excitednye dia naik beskal :D

PuteriSatu said...

wah comelnya beskal nih...muka hepy tu ye sayang ye...

diana..lawala highchair tu..klu tak silap sama yies beli kan...akak kenanla nanti nak beli satu tuk Aqilah la...tapi Aqilah kecik lagi aar...bulan ddepan la kot leh belikan...

eylla said...

sonoknya dieee!!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

suke dia erkk..dpr bicyle...

CresceNet said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

mai said...

diana, pandainye adam.dah pandai pilih beskal.nasib baik nak basikal.kalau nak kete..haru plak :)

Irwan said...

wah macam-macam mama dgn papa beli utk adam this month! Syok la adam... Hihi...

Adam, nanti suruh mama beli kereta kecik yg boleh naik pakai battery tu! Best tau! Nanti boleh bawak anak uncle jalan2.. LOL

Aidan's Mommy said...

I plan nak beli 4 Aidan tp dia x pandai naik lg. Btw i pun nak wish u happy 2nd annivsry!

liza said...

wah.. adam dah dpt beskal..
ateem ni bila ek??? asyik plan je..
tapi x belikan pun.. pastu bila dia dok hijack orang punya.. habislah ako.. hehehe

offer high chair tu sampai bile ek diana??