Tuesday, November 27, 2007

shopping christmas

ikea highchair RM88 (complete set)

testing..testing ...

huggies dry comfort

Jordan Step 1 (0-2 yrs toothbrush)


cool boleh ker dikatakan sopping2 utk christmas ??? he..he... alang2 dah ker IKEA tu ada jer benda yg dibeli ...oklah highchair ni baru RM88 complete set .. TQ yus yg rekomen beli highchair nie .. priority utk hughchair Adam .. Adam ni nk mkn bersama2 dgn org lain ramai2.. pandai betul ... so dudukkan dlm highchair tu Adam .. dah kena ikat dgn safety belt kitorg makan dgn aman betul ..he..he..he... lol

biggrin biasanya Adam guna pampers huggies dry .. tp saja nk try pampers nie pulak ... pampers dry comfort ni bagus betul .. guna time malam jer .. time adam nk tido.. so tahan smp ke seok paginya .. smp ler dia nk mandi pagi lps b'fast tu .. so mmg berbaloi membelinya smile

biggrin toothbrush ni plk senang nk gosok gigi adam ...baru rasa puas hati nk gosok gigi dia ... lgpun suka dgn designnya yg comei tue ..he..he... oklah .. RM6.90 kalau x silap harganya ...

3 comments:

rafiqaheliza said...

Hi you..I dapoat your link from eiseai's blog. I saw you at Asyraf's party tapi sbb tak penah jenguk your blog before, so I don't know who u r..hehe..
Now bolehlah I add u to my link..and hope to c u again at other events..

aleeyazafira (maria/mrs hafiz) said...

:) shopping eh..
d, derang dah start letak brg2 christmas tak dkt ikea?
tak sabar ni..
but maybe x dpt nak pergi.. kirim kat kakak ipar je. unless dalam time2 ni, me duduk rumah subang.. leh la gi sendiri..hehe..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

rafiqa>hai .salam perkenalan .. boleh jer trk link ... no problem..next time leh jump lagie ..
maria>hye maria .. ni shoping chrismas awal tue .. pg time org blom gaji ..rasa aman jer ..he..he...gi ler sopping nantie