Friday, December 28, 2007

Minggu yg Penat !!!

cool Semalam lps keje ambk Adam kt Nursery terus menghala ke Tesco beli brg2 dapur...sampai je kt rumah siap2 kemas terus prepare menu utk dinner .. just lauk simple jer mrgreen masak nasi, masak sup kentang dan goreng rangka ayam sempoi jer dinner malam tadie .. boleh dikatakan minggu nie adalah minggu yg memenatkan ... yelah baru balik dari cutie beraya di Kedah since 19 dis 2007..

mrgreen Raya Aidiladha yg lepas kami sefamily menghabiskan masa dgn berjalan ke Perlis, Padang Besar, Kuala Perlis, Arau, Bukit Kayu Hitam.. Mee Udang Sg. Dua, Char Kuey Teow Junjung, Queensbay Pinang cool ... fuh ke sana sini ronda2 makan angin jer kejenya ... sekejap jer dah nk habis cutie dah sebab Rabu 26hb dah start bekerja balik.. nie pun tgh kaget menyiapkan fail meja (FM) dan SKT tahunan utk staf bawahan ...


rangka ayam sepoi

fuh penat sungguh rasanya ... Ahad nie schedule penuh jgk for the whole day .. igt kan nk gi beirthday party kak suzi sad tp terpaksa menolak ivitation tue sebab hari yg sama ada undangan wedding anak TKP my ofis .. me & my sister dpt job for this wed ... me appoint as emcee & my sis jd penyanyi sepanjang event tue nantie.. wish us all e best ya ...smile

ps: first time kena jd emcee wedding .. selalu jd emcee event library jer wink

4 comments:

...$weE+ 666... said...

hai diana... thanks for visiting, reading and commenting my blog. :) and thanks for the compliment too dear... tu diaaa, syoknyer jalan sana sini cuti ari tu ek... kak zie dok umah jer walaupon cuti seminggu... tak kick ass langsong kan? hahaha...

ami said...

la nape mommy adam tak ckp dtg png.rumah aunty area2 queensbay tue jugak.char kueh teow sani tak gi ker?windu nyer nak mkn mee udang sg dua tue,besh kan?

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak jie jie >hye kak .. lor duduk umh pun best kak ..leh lepak2 golek2 ngan fenriz & hubby apa ... sy penat ke sana sini fuh!!!letih!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ami>hye ami kat penang gak ker .. takper nanti bila balik kulim kita ke penang leh jump k ... ami belanja mkn kat padang kota k...he..he..