Wednesday, January 16, 2008

... Amanat Tahun Baru 2008 ...

smile Pagie2 nie bersiap sedia utk menghadiri satu majlis rasmi iaitu Amanat Tahun Baru 2008 yg akan disampaikan oleh VC UiTM ... Amanat pada tahun 2008 ini bertemakan "Pengantarabangsaan UiTM : Menyahut Cabaran Global" ...yg akan berlangsung di Dewan Seri Budiman (DSB), UiTM pada pukul 9.00 pagi ...

lol pose sendiri nie ... sebelum pegi ke dewan lol

razz so this is my new fesyen & my new collection tudung for year 2008 .. setakat nie ada 2 kaler iaitu black + white and this one red + black biggrin my new tudung dah siap ada bunga2 ropol2 di bhg belakang tue ... ropol2 bunga tu dah siap berjahit tau.. very easy to wear it .. sgt2 senang ... sebab dah siap dgn anak tudung .. time nk pakai cuma masukkan tudung ropol dan ikat shj .. senang kan ... kt bhg dlm tue plk pakai inner yg berkolar ... tiru fesyen inner berkolar nie from one of mommies forum PCM yg sgt2 vogue iaitu Zihan@Mummy Hafiy mrgreen (finalis majalah Nur 2007 tau ).. sy sangat2 suka tgk cara dia berfesyen dgn inner berkolar..dah lama sebenarnya carik inner berkolar tue ..tp asyik sold out jer rolleyes ... finally berjumpa gaks inner berkolar nie lol

Buku Amanat Tahun Baru VC 2008

VC UiTM sedang menyampaikan amanat beliau di Dewan Seri Budiman

biggrin Majlis pada pagi ini bermula dgn nyanyian lagu Negaraku, bacaan doa serta penyampaian Amanat Tahun Baru 2008 oleh VC, bacaan ikrar serta diakhiri dgn nyanyian lagu Wawasan Setia Warga UiTM (dahulunya dikenali sebagai Wawasan Setia Pelajar) ..Alhamdulillah .. majlis telah berjalan dengan lancar serta tamat pada pukul 12.00 tgh... Insyallah .. segala Amanat yg telah dsampaikan akan dipikul dgn sebaik-baik mungkin oleh kami warga UiTM .... UiTM DIHATIKU ...... biggrin

2 comments:

aZeeMaH said...

tetiba tingat masa zaman2 study dolu2...hhuuuhu...windunyer kat itm nihhhhhhhh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

diana mmg senstip kak ina .. nyanyi lg nie pun leh ras nk nanges dibuatnya ...