Tuesday, January 8, 2008

New Jusco Bkt tinggi

biggrin oh ya nie kira entry yg back dated nie .. masa sambutan countdown tahun baru yg lalu kami sekeluarga ke Jusco Bkt Tinggi .. mak ai design & architecturenya sgt2 moden ..sebijik cam kt Queensbay, Penang ... mmg hari tue kami berdua ambk cuti sebab my cuti tahunan byk lagie mrgreen .. so kami ke Jusco, Bkt Tinggi awal dlm kul 4 petang dah smp ... tp bila sampai tue ramainyer org kt situe eek. rasanya sebab ada sambutan countdown mlm tue ...... sib baik Adam good boy time tue .. x meragam .. so byk ler hadiah dia dpt hari tue mrgreen ...

sempat lagi layan Mocha praline frapucinno

bossini T-shirt

kasut utk pakai dlm umh & time nk tido for Adam

Gap jeans & t-shirt for Adam

new earings & heart necklace from Padini

levi's low cut jeans

brown tunic..suka kat area dada, bahu & part bawah dia ada renda2 kait

Biru TQ tunic

black & white tunic

suka tunic nie ada button2 kat area bahu

black tunic

green kemeja paddington

paddington t-shirt red

paddington jeans & shirt

bj tido for Adam

bj tido sama jer beza kaler..

me & hubby explore setiap tingkat & each outlet ... giler kan kitorg nie eek .. dah ler rambang mata tgk sana sini sales cool ... byknyerrr discount ... dpt ler beli few tunic for myself & baju for Adamsmile .. TQ sayang for all items for us ... kitorg stay kat JJ tu smp ke tengah m,alam sambil tgk countdown new year & bunga api kat tepi JJ tue ... he..he ... Adam pylah excited dapat tgk bunga api tue .. samp boleh sebut "PoM" tiap kali bunga api tue meletup .... lawak jer dengar ..but very clever lol

5 comments:

Anonymous said...

wah3x....
shopping sakan nampak...
cantikkan design bagunan jj 2...
x ambil gambar kat dalam jj 2 ker???
pokok2 krismas cantik2 kan...
ada patung2 princess lagik...
snow white la....etc...
anak akak nurin & ifan suka kat patung2 2.....

Anonymous said...

oppssss...
by kak eza

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak eza>tak smpt ambik gmbr dlm tu kak sebab sibuk masuk tiap satu outlet .. betul2 ada pertunjukan disney dlm tue .. cantik2 decoration dlm tue ...

Aidan & Adnans' Mommy said...

banyak nya borong... muahaha
takpe year end sale kan..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aidan & adnan mommy>shopping hjg tahun dot..pas new year jer harga brg byk yg naik kan .. dot .. i x leh msk ur blog naper yer??hu..hu..