Wednesday, January 9, 2008

Shopping di Bkt Kayu Hitam & Kulim

neutral nie pun kira back dated trip masa cuti krismas yg lalu .. kami sekeluarga berjalan ke Bkt. Kayu Hitam ..for me it's my first time datang sini ..hubby dia prnh datang dulu ..tp hubby kata dah x berapa best dah kt sini ... sebab org more pegi ke Padang Besar .. yg menciknya time nk balik petang tu pylah jam almost 1 1/2 hour kat imigresen ... evil ... yg bestnya cuma dpt beli brg2 kt free duty zone tue shj lol ..skalik lagie TQ my dear . hubby wink ..

yg nie Bio-oil nk letak utk hilangkan parut, etc (nie beli kat farmasi jer)

this new material for me nk buat bj time ada event @ dinner (Rm250 beli kt Nilai seb krismas)

new thai silk cotton for me .. ada 3 kaler (satu nie RM30 jer)

kat zon free duty borong perfume smp 3 jenis for me 2 hubbynya yg mont' blanc

new avent teats for Adam (bimi teats nie leh masuk dlm botol Avent .. lg bagus sebab dia from German)

borong susu enfagrow A+ twin pack 700g smp 3 kotak (RM55 jer sekotak)

borong huggies dry & huggies comfort dry (harga dlm RM32-RM35 jer)

neutral sebelum kami balik berangkat ke KL kami singgah ke farmasi di Kulim ... dorg tgh buat promotion pampers dgn susu .. so apa lagie ... murah jgk byk bezanya ... hubby nk beli pampers tu lebih lg ..tp kansel sebab kete kami nie dah penuh dgn brg2 shopping lain mrgreen

4 comments:

ezrina said...

Diana...kak erin mmg tgh cari Bio Oil tu..Diana beli kat farmasi ek?
mmg elok Bio Oil tu utk hilangkan parut kan....
nak sapu kat kaki qistina....

mama ranggie said...

shopping sakan die ek!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak erin>bio oil tu ada kat farmasi gurdian @ watson ..tp diana carik kt watson dah sold out laks .. mana2 farmasi ada ..harga dlm RM32+

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mama ranggie> shopping2 hjg thn nieh ..he..he..he..