Friday, January 25, 2008

Tudung Florist

smile Dah lama x citer about my frendzybizz .. Just nak inform ada new collection dari kami iaitu Tudung Florist.. Tudung nie sgt selesa dan ringkas utk memakainya .. just sarungkan tudung tersebut yg dah siap dgn anak tudung tu ..lps tu ikat jer ikut kesesuaian masing-masing .. senang kan mrgreen

biggrin memandangkan ramai my fren tanya ( ada yg dah beli from me pun smile) about that tudung so nk inform yg frendzybizz ada menjual Tudung Florist ... Cuma customer yg really interested dgn tudung2 ni kena maklumkan & confirm their order secepat mungkin to me via e-mail or sms me .. skrg nie tudung nie merupakan hot item .. dan agak susah nk mendapatkannya ... sebab tu kena inform awal2.. dkt area2 Shah Alam ni harganya smp mencecah RM40 sehelai cool ... tp Diana x lah jual mahal smp cam tu ... bergantung ikut jenis kain tudung florist tersebut ..range harga dari RM25-RM30 shj ... so sesaper yg interested boleh ler e-mail or sms me ok ... cool

e-mail frendzybizz : idola008@gmail.com
hp : 012 344 33 62
model tudung mrgreen

**Note: Tudung Florist adalah bercorak bunga2 ... warna yg laris adalah hitam putih, hitam merah, pink & coklat (cth gmbr tudung akan diupdate soon!!!)

2 comments:

mama ranggie said...

cantik tudumg tu tp mama seganlah pakai mcm tu...muka bulat!!!

hehehe...

mamaranggie@ mama balqies...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mama ranggie.skalie skala ubh imej sure ranggie .. muka diana un bulat jgk ..try ler ;-)