Saturday, January 26, 2008

~The Gardens & Midvalley~

biggrin Hari ini kami plan utk keluar berjalan2 ..last weekend asyk duduk memerap di rumh melayan DVD & VCD segala ... hari ni ambik peluang berjalan2 .. shopping2.. makan2.. jalan2.. ronda2 cuci mata cool ..

oklah .. kali ni keluar our bestfren iddien ikut serta skalie ... so janji nk jump kat Chili's Midvalley ... hubby dah mls nk pusing2 kepala carik parking .. so we decided park thru valet parking sj ... yg bestnya valet park kete kami betul2 depan CIMB Bank .. nk jd citer masa nk balik tue hjn so x ler teruk meredah hujan ... kete sampai betul2 under canopy ... smile

so smp2 jer midvalley kami mkn dulu sebelum sesi berjalan2 cuci mata nie mrgreen .. namun begitue ada kejadian yg sedih berlaku kt dlm chili's nie .. ada citer suka dan duka sebenarnya ... itu kena citer kt entry lain nanti okies smile ...

smp Chili's ... makan dulu yer

Adam yg heppi memanjang .. ada jugak bad mood dia .. disinilah kejadian me 'lost my braun buffel wallet kesayangan .. :(

iddien : Spagheti chicken

hubby : Flame-Grl Ribeye

me : Monterey Chicken ..

The Gardens

me & Adam pose dpn The Gardens.. aiseh adam pejam mata pulak...

adam relek jer tido time mama shopping@ MAC .. papa adam pakaikan spek mama kat Adam .. good boy je dia tido kan ;-)

L-R: me, Mai & her sister

when mommies2 blog berjumpa .. kebetulan masa shopping2 tue terserempak dgn one of my blog frens iaitu Mai kat dlm ZARA ... jeles tgk Mai yg slim and her baby Nasya .. so comei ...

Nasya yg sgt2 comei & chubby lena jer tido

me & my bestfren Iddien

me & Adam pose depan ZARA

Shopping @ BORDERS .. novels & magazines

T-shirt for hubby :beli kt dlm Isetan

for me : MAC Lipstick A97 & MAC Blusher Dollymix

actually dah lama nk beli make-up MAC nie ... so ty pada yg pakar & dpt few tips dari Yus about MAC product .Thanks Yus wink and yg bestnya my bestfren iddien nie pun expert tentang MAC product .. TQ iddien .. so time nk beli tue pening jugak nk pilih which one item yg sesuai ...

from my personal opinion SA MAC midvalley tu x sefriendly yg kat KLCC .. hrmmm .maybe time tu ramai customer so dorg layan cam nk tak nak jer rolleyes . hubby pun tensen jer dgn SA MAC tu evil .. pada mulanya nk beli byk brg MAC tp dah servis cam nak tak nak jer .. so beli 2 barang jer seperti diatas .. next time nk beli product Bobbi Brown plk cool .. lagi pula SA Bobbi Brown sgt2 friendly & mesra pelanggan .. so boleh compare mana satu yg best dari segi product & service kan biggrin

biggrin so itulah mkisah kami sepanjang hari berjalan nie ... mlm tu kami smp rumah around pkl 9.30 pm .. mmg penat dgn sakit2 kaki dibuatnya .. yelah berjalan dari pkl 1ptg smp ke mlm ..mrgreen bila smp2 je kt rumah kejadian yg amat2 mengejutkan berlaku ... nk tau citer .. nanti kita smbg story kat my next entry tentang apa yg terjadi ... cry okies ... daaa dulu ..... wink

2 comments:

mai said...

Diana..hilang wallet ke?Sedihnye..Anyway nice meeting u... :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mai>nasib baik jumpa balik my wallet .kalau tak haru dibuatnya ..nice jump mai & nasya .. so comei dua2nya ;-)