Wednesday, February 13, 2008

I LOVE Bobbi Brown ;-)

biggrin semalam lps jer habis keje hubby ajak teman dia and his fren ke KL ... so memandangkan x der apa2 plan ikut ler hubby ke KL ... on e way tu terfikir tak kan nk ikut hubby & his fren tu plk .. dorg kan ada urusan dorg tersendiri cool so bgtau hubby to drop me at Pavillion, Bkt. Bintang .. malas nk interupt urusan oh lelaki nie.. lagi pun segan ler plk rasanyer mrgreen so time tu sajer ler sms Irwan ... suddenly he call ... igt dia ada somewhere around KL .. boleh ler jumpa & borak2 ker ... but Irwan inform yg dia ada kt Kuantan ..hrmmm x pelah ...

My first Bobbi Brown make-up

biggrin so smp je kat PV my first target is Bobbi Brown makeup outlet ... he..he... hari tu datang masa CNY they closed their business sad .. bukan apa ... nie sumer gara2 dah terpengaruh dgn Hanis Haizi ... advise Hanis kalau nk beli 2 way cake beli BB 2 way cake ... samp jer kat BB tue makeup artist tue py layanan sgt2lah friendly mrgreen siap offer make-up makeover free lagie mrgreen .. I'm very2 happy .. sangat2 happy ok mrgreen ... lama jgk dkt BB .. almost 1/2 hour ... i Love Bobbi Brown wink ... masa bgtau hubby tue my hubby cuma geleng2 kepala jer ... dia kata "eh bukan BB make-up nie wishlist next month ker??" (ayat perli hubby mrgreen) .. ala beli satu barang jer kan sayang ... ok kan ..he..he... TQ ... i love u .. i love u so much!! wink

Saigon seafood noodles

arrow so lps habis ronda2 ... rasa lapar plk .. mula2 igt nk makan Pastamania yg dkt sebelah J.Co tue .. tp rasa mcm baru jer mkn masa CNY hari tue ... so Irwan suggest mkn kat food court PV tue kt Vietnam Food ... mmg sedap giler ... mkn Saigon seafood noodles ... lps habis jer mkn lepak kat Starbucks sambil tgu hubby dtg ... lama gak lepak kat situe ...smp kejung dah rasanya kaki nih eek ..hubby sp dlm pkl 11.20 mlm .. terus jer kitorg htr our fren balik kt Damansara and terus balik rumah .... fuh penatnya masih terasa ........ naper ler hari esoknya bkn weekend kan mrgreen

8 comments:

syerah said...

kak diana..syerah kat kl..ekekeke:D
tp kejap je la kat sini..sob sob sob

mai said...

diana..mai pun nak beli 2way cake..tpi terblur2 nak beli dior ke bobbi brown..yg bobbi brown ni brapa??nape xletak muka mekap kat bobbi brown?

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Syerah>turun KL ker.. x per next time ada rezeki bleh jumpa ... take care mommi + baby

mai>kita nie first time guna compact powder ..dari dulu x prnh guna pun ..ini 1st time guna ... yg BB nie RM160 shj .. x smpt nk letak muka make-up .. smlm smp umh pun dah lewat ...penat bangat ;-)

kombat said...

pastamania? best tak diana? aritu, masa beli jco, terperasan pastamania ni. cam nak try je meatball spageti dia. tapi, dah terbayar parking. huhu.. nxt time ingat nak try. huhuhu..

Irwan said...

Ada orang sudah berjangkit dgn Cik Bobbi! haha...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Kombat> ana sedap giler .. especially chicken creamy dia ..nyummmy.....

Irwan > ayyooo.. pensanlah huby ku lps nie ... ;-)

fynn said...

Hr tu g pavilion pun makan kat vietnam stall tu...Adam lah rekomen dia ckp sedap mee soup beef sbb dia outstation vietnam almost sebln mkn tu jer.

Fin pakai liquid foundation and compact MAC...Fin suke cz blend in kat kulit nampak natural. Fin byk pakai MAC tp Fin pakai eyeshadow BB cz pallet dia besar compare MAC so berbaloi skit =)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fynn > sedap giler vietnam food yg noodles tu ... mmg puas hati mkn ... oh ya ker eye shadow BB lg worth it beli.. TQ for thet info ... next time bleh try BB eye shadow