Monday, February 18, 2008

~Minggu yg Busy ~

cool Minggu nie dikira sebagai minggu yg busy bangat ...... weekend lps py penat pun x habis lg .. sebabnya me & my dear hubby membuat aktiviti2 mengemas rumah & some changes to our house decoration ...

- segala barang2 yg perlu dikitar semula dah pun dikemas & dihantar ke pusat kitar semula
- susun atur segala barang2 yg perlu disimpan didlm kotak dan barang2 yg x perlu tue dibuang
- Kemas almari baju yg dah penuh tue .. baju2 lama yg x boleh dipakai dah disimpan dlm kotak
- our teddy bear yg dah penuh berbakul2 tue kami dah kemas simpan susun dlm kotak (masa zaman couple dulu selalu dpt hadiah teddy bear dari hubby)
- kemas segala toys mainan adam since dia lahir dan yg mana dia dah x guna & main tu simpan dlm kotak ..
- our maid lap & bersihkan segala habuk2 dekat almari, kabinet , display item kat kabinet , cuci & bersihkan kipas

x sabar rasanya nk uplod gmbr2 umh kami yg dah berubh tue mrgreen .. oh ya memandangkan kesibukan yg melanda minggu ini ..so sesaper yg sudi menunggu updates seterusnya tue sabar yer ... biggrin

arrow My schedule this week :
  • 18 hb Feb - Bengkel Perancangan Strategik
  • 19-20hb Feb - Kursus Kecemerlangan Organisasi
  • 21hb Feb - Demo Online Journals 'Datastream"
  • 22hb Feb - Demo Online Journals "Lexis Nexis"
  • 23- 25hb Feb - We are going to Port Dickson for hubby Family Day (yeahhh .. can't wait this Friday mrgreen )

3 comments:

...$weE+ 666... said...

hai diana... bizi ek minggu ni? bagus la tu... bila dah bizi tu, buat2 la lupa nak makan nasik, bleh gak diet kan... hehe... takpe nanti diana praktis bawak mukhriz gi playground, good exercise gak tau! :)

Kasih Aleeya said...

aik..zz lah kat comment nie..hehe.. thanks for visiting my blog yg tah per2 tu..hehe.. salam pekenalan from me and acih!!

mama ranggie said...

dtg PD ke?

email mama kalo sudi jpe mama k!