Monday, March 24, 2008

~Finally ...~

finally.... just 3 of us

biggrin Alhamdulillah finally .... salah satu my wishlist & plan utk tahun ini bakal terlaksana esok .. doakan semuanya berjalan lancar .. semoga semuanya selamat pergi dan selamat kembali mrgreen ... kami bertiga akan bercuti mulai esok 25hb sehingga 28hb (Jumaat) ini ... so nantikan kepulangan kami bertiga dgn gmbr2 percutian kami nanti ok ..cool rasa berdebar-debar jgk nie ..
  • first time ke Kuching, Serawak
  • first time naik Air-Asia ..
  • first time bercuti bertiga2 shj ..
  • first time Adam Mukhriz naik plane ..
Kita mmg berdoa sgt2 Adam akan behave & always be a good boy sepanjang berada dlm flight tu nantie lol... .. sebelum tue Thanks in advance to hubby bestfren Cik Sabariah yg sudi menerima kehadiran kami sekeluarga serta meluangkan masanya siap ambk cuti 4 hari menemankan kami berjalan2 di Bandar Kuching wink .. rasa terharu sangat2 ... plan asalnya kitorg nk stay di Hotel shj .. tp sabariah dah offer nk jd tourist guide kami ... so skrg nie rasa teruja .. ekcited .. mcm2 rasa ada .hari nie kt ofis nk settlekan keje2 ofis .. beg pun kitorg x kemas lagie nie ... so balik jer ofis ptg nie .. nk memulakan misi mengemas beg utk trip kami esok mrgreen .. so my frendzy yg lain take care ok ..... bubyeeeeeee wink

ps: maybe ada yg nk bg idea @ tips tmpt mana yg we all WAJIB @ MUST visit kat area2 kuching tue ... any idea??? rolleyes .. Thanks to allsss wink

14 comments:

viruspadu said...

bestnya

ni yg jeles ni

PuteriSatu said...

selamat jalan ye..semoga adam be gudboy dalam flight nanti ye...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaimah> TQ zaimah .. kaget gaks nie .. bedebo2 jgk ;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak zanie > TQ kak .. diana dok doa2 adam sgt2 behave dlm flight nantie ... he...he..

~Atie~ said...

amboi...nak naik aeroplane ek........bestnye adam...........kak, booking air asia lame tak? mahal tak tiket ? rase cam nak g..hehehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

atie > kitorg book masa 300,000 free seat tu hari ..guna online kejap jer time tu jgk confirm .pegi balik kena RM346 kitorg bertiga ;-)

:: AYU AYUMiE :: said...

wah..seronotnyer diana! nnti pose manyak2 yer...dun wory, adam mesti jg good boy nnti..ayumie doakan trip diana & family nnti selamat & menyeronokkan!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > Thanks mama dania ... nanti balik kita up gmbr2 hilday k ;-)

eyzzah said...

Best nye die nak gi bercuti. Eyzzah nak gi kuching bulan 8 ni whole family. Jangan lupa makan seafood banyak-banyak kat sane sebab murah kan. Isk, tak sabar nye nak tunggu bulan 8.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eyzzah > ye ker eyzzah ..TQ 4 ur info ... bestnya trip dpt pg satu family ..meriah ;-)

mica@tetty said...

waaaa diana pergi tak ajak kita pon ...hahahah jangan luper buah tangan

liza said...

diana..
nanti inform camne adam dlm flight.. ni tgh suspen jugak ni si ateem ni nanti camne nak ke KK.. 2hrs journey.. risau lah budal lasak ni!!!

btw.. happy holiday...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mica@tetty> okies .. buleh jer ;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

liza> kak adam ok jer behave .. senang jer dia tido masa dah 15 min berlepas .. caranya bagi adam leka dgn toys & jgn bg dia tido before berlepas tu .. atas flight sure dia penat ngantuk ;-)