Tuesday, April 22, 2008

~Apa Yang DiTempek Di Badan~

biggrin aiseh kena buat keje umh @ game tag2 nie oleh nanarahman & also mama mica fuyoo smp 2 orang skaliegus tag tue lol ada jgk game tag yg masih belom dibuat lagie .. nanti kita buat okeh mama mica .. menarik gaks game tag2 nie... okeh kawan2 jom kita tgk "apa yg ditempek di badan saya" atau apa2 shj barangan yg ada dibadan .. he..he .. al-maklumlah sy nie sempoi simple jer orangnya ... x lah beriya berhias bila ke ofis ... berhias seadanya sahaja lol

arrow Pakaian : bj kurung & tudung putih .. Aksesori : subang, brooch

arrow Tangan kiri : cincin merisik, tunang & pearl ring hadiah hubby masa ke s'wak

arrow tangan kanan : my wedding ring

arrow Tangan kanan : Jam tangan


arrow make up : revlon mascara, MAC lipstic & blusher, bodyshop lip balm & 2 way cake bobbi brown


Nak tag saper plk yer cool ... okies calon-calonya adalah :

arrow Yusvogue
arrow Hanis Haizi
arrow Irwan Zulkefli
arrow Eyzzah
arrow Mai (Ibu Nasya)

4 comments:

MummyHanis said...

okiee okiee.. akan dibuat. tp sy dirumah saje. tak ade pakai special2 pun. eheekk. :P

pakai baju tido jer. :P

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hanis > no problemeo hanis .. bj tido pun vogue ok ... hariz nk join skalie ditag pun buleh ;-)

viruspadu said...

cincin2 comel2 jer

mami hafiy said...

hehe.

kenapakah daku tidak suka memakai cincin. huh.