Friday, April 11, 2008

~Entry Hari Ini~

smile Hari nie tiba giliran saya bertugas shift malam ... hrmm... memandangkan sekarang nie tgh study week .. so library akan dibuka until pkl 11 mlm .... kalau keje shift mlm hari jumaat msk pkl 3 ptg .. so sebelum ke ofis tu sempat la masak dulu .. masak simple2 jer yer .. lagi pun sebelum ke ofis baik mkn tghari siap2 kt rumah dulu .. esok Hari Sabtu pagie lps subuh kami akan bertolak ke Kulim, Kedah rumah my MIL ...

smile oh ya my SIL akan menghadiri majlis Konvokesyen Maktab perguruannya Isnin nie ... jadi dapatlah kami menghadiri majlis konvonya hari Isnin nantie .tadi kt ofis dah apply cuti siap2 dah .. cuma tak smpt inform kt my boss sebab dia pun bercuti hari nie .... to kak Iena Congrats sis wink.... for my SIL we order cupcakes from Kak Azna John lagie . hope u like it ya ... Thanks again to Kak Azna ... masuk nie dah 3 kali kitorg order cakes & cupcakes from you mrgreen.. kitaorg x bukak tgk lagie cupcakes tue ... nanti kita capture gmbr and hupdate di blog ok ... so everybody take care & have great weekend ok ...... adiooosssss wink

~Menu Hari yg Indah ~

sayur campur goreng

sambal sardin

goreng nugget utk adam .. nugget yg sebijik rasanya cam nugget McD .. recommended oleh : Yus@Mummy Mikalol

8 comments:

linahilmin said...

hi diana, waa.. sedap tu sambal sardin! ur lil adam 1yr 7 mth ye.., kira 2 mth younger from my adam.. makin besar ni, makin mcm2 ragam kan.. :)
diana ni pun kaki novel ye.., kita tiap2 bulan mesti beli.. at least 1.. nak rekomen novel baru norhayati berahim yg lina baru beli ni 'harum chempaka', amat lah best! ada senyum2, ada unsur2 keagamaan, ada nangis2 sampai x nampak tulisan... he he he... memang worth buying & reading it.. k than, take care ya..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hye lina ... umur ur adam lebih kurang jer dgn my adam ..how sweet kalau leh jumpa satu hari nanti kan .. kita msk sepoi2 jer tu ... he..he.. okies TQ 4 rekomenkan novel NB tue .. kita dah kurang beli novel dia sebab lately novel dia kita beli ada yg tak best ... so member rekomen novel lain yg best tu yg kita beli .. u should read Kasih yg suci by meen zulaikha keluaran alaf21 ..bestttttt

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana....sedap nye lah..nak2 nuget tu...fiza selalu klu nk mkn nuget mmg bli yg ni...mmg rasa cm mcd..ehhehehe.....

linahilmin said...

jap, lately ni kan.. ramai yg talk bout 'kesedapan' nugget tu.. try cari kat jusco & tesco that day takde la.. kat mana leh dapat ye, diana? tq..

nanti harus i cari novel tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cedapnyer sadin tuhhh..nk2 mkn ngan ns panasss...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fieza > mmg best nugget tue ... bg adam mkn dgn nasi pun senang .. sempoi jer

Lina > kita beli kt Tesco shah alam .. baru2 ni jer ada jenama first pride tu kt tesco .. kt jusco & mydin pun ada ..tp selalu sold out ... ramai dah minat dgn brand ni ;-)

Zu > mau tambah2 nasi mkn lauk cam ginie ;-)

mica@tetty said...

rajinnya org tu masak heheheh

YusVogue said...

diana.. bukan rasa mcm chicken mac nugget.. tp mmg pun itew adalah chicken mac nugget! hehe.. tu la.. lagi ramai yang beli.. lain naik la harga tu..hehe..
tp mmg sedap kan?huhu puas hati makan tu!