Sunday, April 27, 2008

Mama Adam pegi kursus ;-(

lol Assalammualaikum semua ... entry kali nie saya HOSTnyer... mama saya takde... dia pg kursus kat Kg. Gajah, Perak dari hari Ahad 27 hb sampai ler Rabu nie 30 hb... anyway HENSOM tak saya pakai kemeja... Papa yg beli tau... hehehe lol..

Errr apa nak cakap lagi...ohh yaa.. jadi saya duduk la berdua ngan papa... pagi papa hantar saya pg SCHOOL...petang papa amik pastu balik rumah...sampai rumah saya have dinner,bubble ngan then main ngan papa... pastu tido ler...

Skrg nie saya suka baca buku... yelah mama sibuk baca megazine PA&MA lah,InTrend lah...novellah...papa plak sibuk baca megazine Motor Trader laa, On The Road lah...apa2lah...

Tgk saya baca... A..B..C..blaa...blaa...blaa...

Mana airoplane nih.. mana mama nie...bila nak balik nih rolleyes...

Sedih ler mama takde... Papa asyik bwk pg McD, KFC, Kenny Rogers n Secret Recepies.. rindu sangat2 nak makan masakan mama... huhuhu cry

"Bila terasa rindu, ku duduk sorang diri kat atas sofa ku, teringatkan mama ku pg kursus, ku duduk ngan papa ku... huhuhu..." adam tgh nyanyi cool

Hahaha... semua kena tipu... saya tgh tgk iklan feberat saya laa.. iklan RIBENA.. if iklan nie keluar, tido pun saya boleh bgn daaa mrgreen...

Mama, balik laa CEPAT!!! Rindu laaaa....
Entry ini ditulis oleh Adam Mukhriz tp Papa la yg taip... hehehe... mrgreen


Luahan Hati by : Adam Mukhriz

Wrote by : Papa Adam Mukhriz

3 comments:

eza said...

adam dah kurus & tinggi like papa dia la....

kombat said...

dina pun suka tgk iklan Ribena tu. siap gelak-gelak time lemon & ribena tu dancing berpusing :D hehe.. bila dina nangis, dok pasang la iklan ni. nasib baik leh download dari website dia. pasang la byk kali nak pasang pun. hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eza > adam tue sebijik ikut papa dia .. he..he sumer perasan

kombat > tu la ana .. kita siap download msk dlm hp .. bg adam tgk puas2 ;-)