Tuesday, April 8, 2008

Pesta Buku Antarabangsa KL 2008

biggrin Pesta Buku Antarabangsa KL 2008 datang lagie .... sebagai Librarian my duty masa book fair ni adalah menjadi pegawai pengiring kpd Bahagian/Jabatan di UiTM bersama2 pembekal buku ( IMR Vision Sdn Bhd) utk membuat book selection ... so masa 8 & 9hb tue me ditugaskan untuk membawa Pejabat bendahari & PSMB UiTM untuk membuat books selection .. fuh penatnya jgn citer .... dok leka membuat books selection sampai tak sedar masa berlalu dah berjam2 rupanya kitorg berjalan kt dlm tue ... lps satu.. satu booth dilawati. mmg seronok sgt2 lol

ok dah smp entrance

kami terus menuju ke tingkat 2 yg menempatkan international book publishers

para pengunjung yg sedang khusyuk memilih buku

ni plk kat tingkat 1 utk penerbit2 buku tempatan

hasil pembelian di KL Book Fair ... TQ eyzzah sebab rekomen few novels for me wink

biggrin terima kasih di atas kerjasama semua dan tak lupa terima kasih kpd pembekal buku (IMR Vision) Pn. Rosnita di atas layanan baik yg diberikan biggrin ... masa first day pegi tu x smpt nk beli anything sebab mengejar masa utk solat zuhur ... lps jer lunch terus balik ke ofis ... so dah plan 2nd day masa 9hb tu nk beli beberapa novel & magazines for my own collection ... rindu nk baca novel sebenarnya ...he.. he.. mrgreen lagi pulak tak tahan godaan time tgk novel & magazines yg murah2 tue .. rambang mata betul dibuatnya mrgreen

3 comments:

shu said...

salam diana..nanti jemput2 datang kat blog kiter ekk .. baru nak berjinak2 ni..

ezrina said...

Diana on duty ye masa Pesta Buku..?
akak baru berkesempatan pegi masa 12/04 (sabtu)... best la pesta buku...
kalau boleh...semua magazine n novel nak beli....
tinggal lagi tak larat nak baca kesemuanya....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shu > kita dah komen kt ur blog ;-)

kak erin > aa'ah kak ... kita jd pegawai pengiring utk bhg UiTM buat selection buku ... mmg rambang mata tgk mag & novel ;-)