Tuesday, May 6, 2008

~ My Dear Adam ~

lol Korang perasan tak ??? bkn apa .. selalu sgt kalau kitorg nie keluar berjalan dan jumpa org ramai .. first words dorg ttg adam adalah ... "baby girl ya" .. aiseh men.. kadang2 tu adam dah siap pakai full jersey, kasut sports dan mmg berdressing sebijik cam boy bagai .. ttp tetap org sangka Adam nie girl mrgreen ... .. korg tengok lah antara gmbr2 Adam nie ... ada rupa cam girl bila sekali imbas tue kan lol ... kenalah mama & papa adam menjelaskan kembali keadaan sebenar ... "actually he is a boy " ... he ..he ... he... maka tersipu-sipulah mereka yg menyangkakan adam nie girl pada awalnya ..


aksi2 gedix Adam mrgreen

arrow so my frendzy yg lain what is ur opinion??? any komen??? mrgreen

5 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

hi diana... kalu camtu situasion kiter terbalik la pulak...dania org ingatkan BOY! aisehhh

ermmm, agaknya mata adam cam girl kot...mata bercelak...ikut diana...

shay said...

diana..i think sbb most boys dpt muka mama and most girls dpt muka ayah dia...

same case cam my dotter sarah..semua org ingat boy masa dia rambut pendek dulu...end up i pakaikan hairband kalau pegi jenjalan..tu pon ada yg still kata "boy ye?"..haiyohh..tensi gua

eh sorry ye..selama nie silent reader saje...hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayumie > ayokk terbalik plk keadaan kita dua nie .. he..he... rasanya kot iya .. sebab mata adam cam mata mamanya ..he..he

shay > gebu & comei ur sarah .. lawak gak yer dah pakaikan hairband pun org still kata boy plk ;-) salam perkenalan dari kita ;-)

eza said...

ada la ckit...
lebih terpancar ke"gurl"an tang
gambar adam berlenggeng kat icebox tu....heheheh...anyway adam dah nampak berisi ckit dari dulu.kuat makan kot...sbb mama masak sedap yer adam......

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak eza > heh..heh..heh...adam nie meninggi la kak ... dulu lg chubby tang ppi .. mama dia kena rajin masak hari2 pening pkir nk masak apa...