Wednesday, May 7, 2008

Tag Game by Hanis Haizi

biggrin Bila browse blog Hanis Haizi tadi nmp tag game nie .. aiseh kena tag plk .. so semantara igt dan x berapa busy nie maka terjawablah pesoalan2 di bawah ini ;-

arrow Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan :
- rumah sendiri
- MPV
- air-cond kt our room
- full massage & spa
- oven

arrow Senaraikan alasan atas pilihan itu :-
- kami skrg masih lagi menyewa .. semenjak dari our wed ... hari-hari sentiasa berdoa agar dimurahkan rezeki dan kami akan mampu memiliki rumh sendiri wink
- kereta Kenari Aero kami skrg juga bermula dari gaji masa mula2 keje dulu yg dikumpul2 ... memandangkan kelaurga makin besar .. maka memerlukan ruang yg besar utk ltk pelbagai brg cam stroller, car seat .. etc
- tak tau naper semenjak dua menjak ini .. cuaca tersgtlah panas ... malam2 nk tido rasa bahang jer .. sdgkan sebelum nie umh kami time mlm mmg sejuk berangin jer ... tue yg pelik sgt2 ... rasa2nya mmg nk kena psg air-cond nieh eek
- mmg dah lama gedik2 nk gi full treatment massage & spa .. tp x pegi2 lagi sebab takder org nk jaga adam plk ... skrg dah ada maid senang ... so igt nk tgu hubby balik dr out-station .. nk pegi berdua jer
- ini pun sgt2 lah gedix ... susah beno nk membakar , baking .. etc ... skrg cuma ada microwave jer ... cuma pening nk letak mana oven nie kalau dah beli .. umh kami nie dah ler comei rolleyes


arrow 5 impresi terhadap org yg diminati :
- merendah diri
- tak sombong
- cara pembawaan & ketrampilan diri
- peramah
- matang

arrow Perkara hebat yg prnh dilakukan :
-of coz la melahirkan adams ecara c-sect .. yg best tue hari nk di operate tu dah open 3 cm .. so merasa sakit nk bersalin dari kul 1 pagie smp 6.30 pagie confused


arrow 5 ciptaan yg paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi yg maju)
- Handphones with 3G, MMS
- Kamera
- Internet
- computer & laptop
- kipas angin yg kita bleh pasang dkt stroller tue

arrow 5 perkara yg dibenci :
- traffic jam
- mat rempit
- suasana bising dan panas
- keadaan sesak
- orang yg perasan diri tue bagus dari pelbagai aspek


arrow 5 orang @ mommies2 yg anda mahu tag :
- nanarahman (mama nazurah)
- mazzura (mama mikhail & akma)
- hafieza (Ibu Qaizs)
- Kak Erin (Ibu Qistina)
- Ayu (Mama Aqil Darwisy)

7 comments:

viruspadu said...

saya pun tak suka traffic jem

oh ada orang suke ke? hihihihihih

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaimah > he..he.. samalah .. ramai org mencikkk traffic jem nieh .. buat sakit hati jer kan ;-)

ezrina said...

err..err..akak pun kena eh..okeh nanti akak buat k :D

eza said...

sama la ngan akak.impikan MPV cam estima...skarang ni dok budget gaji ngan hubby cukup ker nk bli MPV tu....Kalu dapat alpad pon k gak..nnt org kata lawan tokey plak...boss cuma pakai BMW X5 & Naza ria, staff plak bgaya sakan....heheheh....yg penting kita ada cita2,ikhtiar & azam yg murni nk memperbaiki taraf idop kita kan....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak erin > he..he ...nanti buat yer ;-)

kak eza > fuyoooo alpad tue ... mari kita usaha baiki hidup kita :-)

Caps said...

Selamat hari ibu...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Thanks caps ..selamat hari ibu buat semua ibu di dunia ini ;-)