Wednesday, June 11, 2008

~ Lets karaoke ~

biggrin haaa... ni pulak entry lama .. masa my dear hubby out-station hari tue ... me & my bestfren Iddien ke Neway Karaoke Box yg baru jer dibuka kat depan my house tu jer .. setakat lintas jer pagar kondo rumah tu dah sampai dah pun lol... and the best part is my neighbour pinjamkan membership kad dia .. so dptlah diskaun 50% . total sorang kena bayar dlm RM28 jer.. suara kitorang berdua nie pun bukanlah tahap2 artis or AF pun mrgreen.. tp saja nk merelease tension .. dah ler first time berkaraoke nie .haruslah habis kitiorang belasah lagu Misha Omar, Jaclyn, Anuar Zain, Ziana Zain, Kris Dayanti & few english songs ....

biggrin kitorg book bilik nie utk kami berdua jer .. tp biliknya punyalah besar .. yg best tu siap dpt 2 jenis air FREE .. kitorg masuk pkl 11 pm until pkl 1 am .. tp Neway staff nie suruh kitorg nyanyi lagie sebab tak der sesiapa booking bilik ... mak ai nak suruh kitorg nyanyi smp subuh ker??? eek .. udah-udah lah tue yer .. kitorang sambung nyanyi smp pkl 1.30 lps tue terus balik rumah masing ..tetiba rasa cam artis baru lps balik buat konsert pulak lol (**matilah perasan)

18 comments:

Sue@MamaMaryam said...

eeeee best ke karaoke? teringin nak p... sy x penah pegi pun.. huhu malu la...

eyzzah said...

Diana, hari tu kite nak pegi Neway ni lah lepas kecewa tak dapat pegi RedBox. Tapi, tak jadi sebab kitorang pegi Jom Heboh. Lain kali boleh cuba ni pegi Neway. Lama dah tak karok.

Miss Moon said...

wah sonok nya diana pie wat konsert kat mana karaoke tew ...nampak cam comfy sangat

Anonymous said...

ish... x takut ke kluar ngan laki2 lain.. iyer la kan, dah kawen pastu kuar ngan laki2 lain plak tu... ish, mcm x best jer even dpt izin suami...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sue > kita pun first time pegi

eyzzah > nanti apply la member card leh dpt diskaun 50% tau ..

miss moon > karaoke nie dpn rumah jer ... baru bukak ;-)

anonymous > FYI he is my & my husband bestfren since 1999 .. lgpun karaoke dpn rumah shj .. yg penting nawaitu x serong

~Atie~ said...

kak diana..adam mcm mane? ekekekek

kat mane neway ni..ala..beshnye g koke...lame tak menyumbangkan lagu2..wakakkaa

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

atie > neway nie kat CENTRO , Klang .. betula2 depan umh kondo kitorg..dekat jer .. kita nie lagie la atie first time karaoke ... sumbangkan suara yg SUMBANG tue ...he..he

ziana said...

hi diana..i'm ur silent reader..suka baca ur blog. i'm agree with anonymous, mcm tak manis pulak keluar b'karaoke & tgk movie dgn lelaki bukan muhrim even ur hubby izin..if u bring along ur son or maid, i think it's ok la..coz if org t'serempak sure fikir mcm2..sorry sgt2 if my advice ni u terasa..just my 2 cents dear..

Anonymous said...

Betul tu diana. dah la balik pagi2 buta. Tak manis isteri org buat mcm tu :)

Sherrina

~Atie~ said...

to ziana & anonymous > atie sokong kata KAK DIANA..yang penting NAWAITU seseorg..lgpun kwn hubby die jugak...jgn la pertikaikan peribadi seseorg..

tq

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

to ziana & anonymous > TQ for ur comments ...

Atie > it's ok atie ..TQ for all ur comments .. I'll appreciated it ;-)

Putra Ficky said...

Dear Anonymous aka Sherrina and Ziana (if that's your real name)...

Me, Diana and Lan have known each other for many donkey years...and we've been BFF since college years. We've been through a lot of things together ....susah dan senang. But I know for a fact that you're judging us based on your opinion. Nothing's wrong with that. It's ok... But, in speaking of your goddamn 2 cents la kan...korang dok melepak kat dalam blog orang...berchatting dengan lelaki lain lain pun or melihat lihat things which you're not supposed to kan... korang punya husband tau ke? yang penting sendiri mau ingat la...cermin diri...perbetulkan diri sendiri...before you start to preach about your goddamn nonsense beliefs...
TQ.

Anonymous said...

salam... hi diana n putra ficky... nice name..

saya ni sebagai saudara seislam cuma nak menegur sj.. niat itu tidak m'halalkan perkara yg kita lakukan.. even diana hubby izinkan, tp perkara ni sepatutnya x blh berlaku... klu manusia tu berdua, ada yg ketiga di tgh2 nya.. sy, suka klu diana bring along her son or maid... utk tidak berlaku fitnah..

one more thing, klu lan kuar ngan other girl (accept her as ur n hubby BFF) with ur permission. then what u think? blik tgh2 mlm n on the same time u outstation...cr rezeki.. u x fikir ape2 ke...


klu kita setakat chit chating tu i rase x ade masalah... by online kan.. atleast kita x kuar sampai pagi buta... and the eyes not connected each other... lain lar klu ade setan kat line internet tu, i x tau lar...

by the way... sian kat lan, cause dia yg akan tanggung all ur sin..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

To ally my readers TQ for all comments .. saya juga manusia biasa yg melakukan kesilapan tanpa disedari ... I really appreciate segala opinion, teguran & komens ..Thanks .... ;-)

liza said...

hi diana...

eee.. jelesnye... akak pun suka gi karaoke ni.. even pegi dgn my ofis colleague... my hubby x minat.. so, dia x join while tunggu i dia lepak kat w/shop... lgpun bukan dia x kenal isteri dia nih!... yang penting NAWAITU kite... kite nak release tension je..

tapi x pernah try newaylah.. ingat dia karaoke box tapi ada room jugak ek... selalu pegi yg kat SS2 je.. cuma sekrang ni x bole pegi.. kena posa 100 days dulu...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Kak Liza > kak neway nie baru bukak .. untung kalau amik membership kad .. dpt la diskaun .. sy pun nie 1st time pg . saja release tension.. Neway nie ada bilik besar sendiri & selesa ..

Leeds Al-Malique said...

salute kak diana...sedia terima teguran orang lain dengan hati terbuka dan positif, tenang je terima komen.

be cool always and, adam sgt comell!!!

Leeds Al-Malique said...

alamak sory terpanggil kak plak, dah terbiasa panggil kakak2 yang dah berbaby dgn panggilan akak. sekali tgk profile diana, sama je umur kita..tapi leed belum sampai rezeki nak berbaby lagi.. heheh sowiii yer diana